zatím koukám jen po e-shopech a našel jsem jen jeden...Nikdy jsem jí nesháněl, tak mě to překvapilo, že není běžně v nábídce těch co maj milióny čističů brzd, ale vazelínu žádnou...
kaca napsal:
zatím koukám jen po e-shopech a našel jsem jen jeden...Nikdy jsem jí nesháněl, tak mě to překvapilo, že není běžně v nábídce těch co maj milióny čističů brzd, ale vazelínu žádnou...
Zkus napsat Schrekovi a může ti ji koupit u Louise.Loni jsem ji tam kupoval,ale už si nepamatuju kolik to stálo.
kaca napsal:
Zkus napsat Schrekovi a může ti ji koupit u Louise.Loni jsem ji tam kupoval,ale už si nepamatuju kolik to stálo.
jj ale ja dakujem tebe ze si sa na toto spital. aspon som si to tiež obejdnal a namastim to pred sezonou.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
U toho Ceratecu píší "Univerzální mazivo na brzdy BEZ OBSAHU KOVOVÝCH ČÁSTIC; na brzdy NIKDY nepoužívejte měděné pasty ". Nevíte proč nepoužívat tu měděnou pastu, bo já jí samozřejmě používám tak jestli dělám velkou kravinu nebo ne?