Proto jsem dával tu nevýhodu do uvozovek Samozřejmě lepší než scanec Akorát když jsme se vraceli potom zpět a přes Rumunsko bylo ke 40°C ve stínu a v Maďarsku nešla teplota v noci pod 28°C, tak už jsem se těšil až nějaký déšť uvidím. To jsem ale netušil, že po příjezdu do ČR ty hice budou ještě další týden pokračovat.
Přítulka mi nic nezakazuje, ba právě naopak řeší jakou motorku by si mohla pořídit a celkem často mne alespoň v pozici batůžku doprovází Pokud se trousíme někde okolo baráku na jeden den, tak jezdí na malém Varanovi. Abych potkal super českú babu, tak jsem si ji musel najít na dovolené v Řecku
Život je prostě krásný a ze sedla motorka ještě krásnější
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Geofre, to je příběh jak z Amerického filmu
Já po cestě domů myslel že taky padnu. Co 100km jsem se na pumpě poléval vodou abych to přežil.
Splněný sen moje 1100GS
Pěkné to bylo. Já bych chcípnul na horko. Ale jak tak koukám na ty fotky, že oni tě povaovali za místního?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
tiez Ti sledujem vlakno
fotky pjekne, bavili ma a prve a druhe co ma napadlo po prezreti:
- musis vyzerat fakt jak cestovatel, ked Ti tolky ponukli jedlo, spanie a benal gratis
- bol si teda riadne nalozeny, boa tolko bagaze na jedneho
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
tiez Ti sledujem vlakno
- musis vyzerat fakt jak cestovatel, ked Ti tolky ponukli jedlo, spanie a benal gratis
Křesílko, gril, stříbrné nádobí, duchna, postel......to nějaké to místo zabere
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jencku paráda.
Tiše závidím. Letos jsem chtěl vyrazit na Gibraltar, ale začíná se to uzlovat s termínem i penězi.
Tys to zvládnul a cesta ti byla zaslouženou odměnou...
Pája
vlk napsal:
tiez Ti sledujem vlakno
Myslím, že to je jejich nátura.
S benzínem jsem se nedal a řek jsem že nemám prachy v hotovosti. Tak prý co jím když nemám peníze. Řek jsem že mám svoje jídlo. Tak zas a kde spíš?? Říkám mám stan. Tak jsem tam hodinu seděl a přestalo je to bavit a pustili mě. Někdy se vyplatí nepospíchat.
Moc jsem toho nevez:
levý kufr - nějaké jídlo + oblečení
pravý kufr - trochu jídla + stan a spacák
Top - vercajk, ložisko kardanu a zrcadlovku. Na Topu stativ.
Válec - normální karimatka, 2petky, tenisky, tesco stolička, náhradní motobunda a plachta na moto.
Tank bag - Hrnec, vařič a nějaké drobnosti.
Tang bag levá kapsa - nepromoky
Tang bag pravá kapsa - Olej, žabky a to nejdůležítější nejlepší uzené jaké jsem kdy jedl, které mi daroval Paťa s Jankou.
Tak snad jsem na nic nezapomněl
Splněný sen moje 1100GS
...moc pěkný fotky,opravdu. Musel to bejt nádhernej vejlet. Mapka s trasou by mě zajímala Letošek už je rozplánovanej, ale mrknul bych tam někdy, musím to s parťákama.
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
Jelikož po mě víc lidí chce mapku. Musím někoho poprosit, komu bych zaslal v mailu souřadnice z garmina a byl by schopen ji v mapsource udělat. Mě nějak mapsource nešlape. Tak by byl někdo ochodný ať písne PM.
Díky
Splněný sen moje 1100GS
diky za podklady, tak zkousel jsem to pospojovat do jedne cesty a nejde mi to, pokazde kdyz dam dalsi stopu smazne se ta predtim, kurnik to nejak pujde ale nevim jak
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček