Mr GS - koukam ze si klasickej cech. Oni to maji a ja ne tak budu nadavat ;-). Nerikam ze to ma tak kazdej u ACR, ale bouzel se najdou taci co to maji. (bouzel ty blby co umi dobre skakat sipku do zadnice spravnych lidi)
To ze nekoho soudis podle toho co ma v Avataru taky soudi o tom ze vis prd co ten danny clovek dela ;-).
Nerad bych se ale zde poustel do hadek. Pokud mas neco proti me tak mi to muzes klidne napsat soukrome ;-)
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito napsal:
Mr GS - koukam ze si klasickej cech. Oni to maji a ja ne tak budu nadavat ;-). Nerikam ze to ma tak kazdej u ACR, ale bouzel se najdou taci co to maji. (bouzel ty blby co umi dobre skakat sipku do zadnice spravnych lidi)
To ze nekoho soudis podle toho co ma v Avataru taky soudi o tom ze vis prd co ten danny clovek dela ;-).
Nerad bych se ale zde poustel do hadek. Pokud mas neco proti me tak mi to muzes klidne napsat soukrome ;-)
Co že?Klasickej čech seš ty.Komentuješ tady něco o čem víš,tak kulový.To že lítáš po lese v maskáčíš,jak degén a střílíte po sobě antiperlama,neznamená,že víš něco o armádě.Takový,jako ty poznám už po čuchu za ty roky.Plnej Facebook "zabijáckejch" fotek,rádoby z Afghanistanu,který jste si udělali za barákem na pískovišti při západu slunce.To že si tady dáváš obrázky a motta spec.jednotek ohromí tak možná zabedněnýho jedince z civilu.A to,že si necháš vykecat díru do hlavy a ještě pak do ní nasr.at,ti nedává právo to tady šířit.Nikdo nikdy nemohl brát dohromady prachy za cestu do práce a přízpěvek na bydlení!!!To potěj vždycky akorát takový mindráci,jako seš ty.
Pak to tady má nějak vypadat v tý republice,když kdejakej mongol,kterej dostane pokutu od policie tady pak komentuje jejich "špatnou" práci a kdejakej hov.nař s plastovou pistolkou komentuje armádu. Až ty osobně budeš v armádě nějakej pátek a budeš mít vlastní výplatní pásku,tak teprv komentuj množství těch peněz na ní!...a až tam budeš aspoň 3-4 roky a opadne to prvotní nadšení,tak mužeš komentovat i hodnotu těch peněz,vůči práci,kterou tam děláš.Do ty doby drž hubu a nekomentuj něco,o čem víš akorát z vyprávění v hospodě.Já taky nekomentuju plastový pistolky a kuličky do nich...tak,sempr fáj...jelito
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Nešiřte tady hov.na,když o tom nic nevíte!Přízpěvek na přestěhování byl max. 1x za 2 roky a byl určovanej podle počtu místností.Je už rok zrušenej.Na dovolenou se dostávalo 3750 za rok a to po dobu max.2 let(takže nikdy ne víc než 7500) a to už je taky zrušený.Děte už do prd.ele z pohádkama...hlavně airsofťáci a "tatínkovi zaměstnanci" Toto vlákno založil Kubrt,aby se z toho bordela dostal,tak nevím,co tady blejete a děláte z toho ještě větší bordel,než to ve skutečnosti je.Kdyby to byla taková paráda,tak by odsud každej se zdravým rozumem neutíkal.Žgryndy typu jedna paní povídala si nechte pro redaktory blesku...tam se taky čas od času dozvídám,kolik že to vlastně beru peněz.
Hele zobe nepruď Sr át tě to může ale uvažuj - polovina zdejších prošla svinským základem a zbytek si o tom maximálně poslech od fotra a nebo od dědy a když byl opravdu IN, tak si i něco přečetl. Že je darmáda dneska už větší srágora jako PaCh, modří vědí. Tak se nedurdi, když není každej modrej
...a tobě,to samý...to,žes byl aspoň jako záklaďák,ti možná dává pocit,že víš o co jde,ale můzete si to porovnat,tak akorát mezi vrstevníkama v hospodě,co jste tam za "zajímavosti" zažili.Zákl.voj.služba za komárů nemá prakticky nic společnýho s dnešní armádou...a srágory mezi Policií a Armádou,bych rozhodně neporovnával podle jedinců,který ty znáš.
Nevím,co má každej tady v tý ****ní republice za zvyk,komentovat a hanit to,o čem namá ani páru.Ještě se pusťte do hasičů,že vám shořela škodovka,když jste si svítili zapalovačem do nádrže a bude to všechno.Držte se svýho a komentujte to,co jste sami osobně zažili a né žgryndy z hospody.Vím,že je to těžký odolat takovým fantastickým kecům,když největší drama vašeho života je,co řekne žena,když jdete pozdě z hospody,ale zkuste to,jo?Díky!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Nevím,co má každej tady v tý ****ní republice za zvyk,komentovat a hanit to,o čem namá ani páru.
to je ale objev.
my jsme narod odborniku na povolani toho druheho
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mosquito napsal:
Bobe nevim jak u nej, ale kdyz byla mlada s bejvalym tak mel plat + dopravne + prispevek na byt = cca 30-35 cista ruka
Tvl na 35 netto je cca 50 brutto to měl s bídou u nás šéfkuchař ve 4* hotelu v Praze pro 700hostů
Můžeš nastínit hodnost nebo funkci aby jsi dosáhl na takovej cash?
Já měl v Topolčanoch jako desátník 170kčs:
Bracha dal vypoved v praci,kde mel 70 hrubyho+200 rocne na odmenach.Kamosovi nestacilo v honeywellu kilo a v telefonice asi 120.Sel tam,kde mu dali dvojnasobek.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Fajn,tak jsem tady... Nejdřív bych rád navázal na Mr.GS( je to moje vlákno,tak mužu)...
Má pravdu ten chlapec... Nevím co dělá Mosquito,ale očividně nemá ani tušení o tom,jak to v současné armádě chodí,natož u 4.Brn,která je armádou v armádě. Peníze tu nebudu řešit.Nestydím se za to,kolik beru a troufnu si říct,že vetšina lidí na našich pozicích by si zasloužila víc. Berte v potaz že mimo jiné cca 4-5000,- měsíčně jde do haj.zlu jen na dojíždění( v mém případě).Byly doby kdy jsem bral právě o těch 4-5000,- víc,ale to stál benzín a chleba daleko míň. V dnešní době je běžné,že co si nekoupíš,tak nemáš a myslím tím i výstrojní součásti,popřípadě spotřebáky na techniku,kterou máš přiřazenou.To o výplatách a penězích.
Maqrtek : nevím jak dlouho sloužíš Ty,ale já se u "červenejch" plácám už osmej rok a věř,že jsem zkoušel skoro všechno a taky věř,že kdo seje vítr,sklidí bouři.Tak to v armádě prostě chodí.Ale to poznáš časem,jestli vydržíš...
Airsofťáky a jim podobné zde nebudu řešit. Hrával jsem soft,ale 90% lidí,kteří tento sport dělají jsou neskutečně "našlápnutí" jen v bandě a tím,kolik věcí si na sebe koupili,nebo kolik věcí jim pořídili rodičové,aby vypadali fakt cool. Realita je až žalostně krutá... Většina těch mladých neudělá ani 20 kliků a neujdou ani 5km se zátěží... A ve skutečné stresové situaci by se rozklepali jak drazí psi... Toť k tomuto!
No a teď ke mě... Velice si vážím Vašich nabídek a rad. Dnes jsem se dozvěděl informace,které mě trochu drží nad vodou a dávají mi jakous takous šanci na říjnový přestup do Pardubic,na útěk od 4.Brn... Nechci nic zakřikávat a vše,co mi kdo psal si nechám v záloze,protože pak už to bude cvrkot.
Upravil Kubrt dne 27.02.2013 17:06
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
aha.. 4.Brn neni zadna Brnenska brigada, ale Brigada rychleho nasazeni
jeste ze umim taky Googlit.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj Kubrte,jen info do škodovky nechoď,teď to tam je na pikaču s prací taky a navíc dojíždění pro tebe,
jinak zkus se optat nějaké PPL služeb,tam se prý dost točej řidiči ale nevím jak je to s prachama,jinak jsem koukal že v Mejtě jak je Šmídl tak tam mají ceduli příjmeme řidiče,ale nevím pro jakou dopravu:-(
jinak držím pace ať něco rychle najdeš a jsi tam zpokojen!