pepanek1150 napsal:
Já bych zas potřeboval vysvětlit rozdíl v Santiagách a Infinitech...jo logo a kovová špička...co dál ? když je stejný výrobce
Kdyz jsem je kupoval asi pred 5-ti lety, tak jsem chtel oxtary prave,ze jsou stejny jako santiaga a jsou levnejsi, po vyzkouseni mi neprisli stejny,spis podobny kazdopadne Santiaga meli znatelne silnejsi kuzi, tak jsem pak v nejaky akci koupil Santiaga. Jak je to dnes tezko rict...
Kazdopadne souhlas, ze to jsou spis takovy kanady,ale jsem s nima max. spkojenej. Kdyz bych resil ochranu jako Mr.GS tak bych musel jezdit v obleceni na motokross vcetne limce atd. a v tom se vydrzet cely dny proste neda. Mimochodem hodne cestovatelu vcetne Igora B. jezdi v "pohorkach" s tkanickama, Prave proto,ze slezou z motorky a jdou se nekam podivat....
Kazdyho vec. Jinak za me doporucuju santiaga
Upravil brtnik dne 28.03.2013 16:20
zetor napsal:
Měl jsem TCX Infinity...super pohodlný boty,ale snad i kanady by nohu ochránily víc...nejsem žádný offroad jezdec,ale jen z důvodu,že mám rád svoje nohy, jsem si pořídily Sidi Crossfire 2 SRS...
Mě teda připadá, že v těch plasťákách snad nemůže jít řadit... nějaký jsem měl na noze, ale připadal jsem si jak robot..fakt tomu nerozumím.. :-)
To nemyslím jen na ty cos psal, ale obecně na tyhle tvrďáky plastový..ale třeba se mejlím :-)
Bez stavitelný řadičky by to asi byl problém...
zetor :-)) ahaaa..tak to pak jo ..nicméně bych to asi na noze mít nechtěl..
Život je krásnej, ale člověk musí bejt pořád trochu nalitej. 11GS rv.97
zetor napsal:
Měl jsem TCX Infinity...super pohodlný boty,ale snad i kanady by nohu ochránily víc...nejsem žádný offroad jezdec,ale jen z důvodu,že mám rád svoje nohy, jsem si pořídily Sidi Crossfire 2 SRS...
Mě teda připadá, že v těch plasťákách snad nemůže jít řadit... nějaký jsem měl na noze, ale připadal jsem si jak robot..fakt tomu nerozumím.. :-)
To nemyslím jen na ty cos psal, ale obecně na tyhle tvrďáky plastový..ale třeba se mejlím :-)
Bez stavitelný řadičky by to asi byl problém...
zetor :-)) ahaaa..tak to pak jo ..nicméně bych to asi na noze mít nechtěl..
Protože si je na noze asi nikdy neměl...jsou fakt pohodlný...teď jsem je měl na výstavě na noze 12h z toho nějakých 6h chození po výstvě a naprosto v cajku...
.. tak jsem zkoušel ještě tyhle http://www.motoga...ginal-p155
.. a můžu říct, že je mám celkem jako favority ... vím, že "ostří" endůraři ohrnou nos :-) ale příjde mě to jako celkem slušnej kompromis mezi "kanadou" a "botou s chráničema" ... lýtko se mě tam vejde a fajnově se v tom chodí .. a mírná ochrana tam taky je ... jsou to spíš takový čopérácký ... ale stejně je mám pod kalhotama ... navíc i můj jízdní styl odpovídá spíš čoprákům :-))
(ch)stepan
Ty Thory vypadají pěkně , uvažuji něčem takovém, když jezdím pracovně po městech volnou jízdou a když zmoknu, ak to těch 25km vydržím domu.
všude dobře.....doma GSA
Mr GS napsal:
to Tomáš...jde taky o ochranu holeně a vůbec podle mě,je to krajní řešení na motoku brát boty typu pohorky atd.Jo,když jsem někde na dovolený a vím,že pojedu "pár" km na nějakou prohlídku,tak ok,ale doporučovat to,jako svoji základní motovýbavu,je podle mě nesmysl...
...jinak ano,myslím zachycení tkaničky...ještě,že to byl třásňák a neměl to na zem daleko
Mám je třetí rok a absolutní spokojenost. http://www.tcxboo...=turistika
V dešti mi nepromopkly, ve vedru 37°C po dobu několika dní mi v ních nezasmrádla noha.
V chladném počasí kolem 7°C byly nohy v pohodě, zima mi bylo jinde...
Letos koupím své přítelkyni po výborných skušenostech cestovní boty od stejné značky. asi tyhle: TCX T-Lily GORE-TEX. http://www.tcxboo...x=pro_damy
Myslím že tahle značka má parádní poměr ceny a kvality....
Pája
mám taky TCX X tour už 4 roky,max spokojenost,brácha TCX Airtech,nedáme na ně dopustit,předloni 800 km v dešti bez jediný kapky,za mě
oranžová dvanáctka