Oficialni ceny AuTec jsou:
moto 245k za "hole" moto
cena s PC,ABS,vyh. rukojeti, cire blik. je 272k
Tady je navic stojan takze ta cena priblizne odpovida cene u AuTecu. Puvodne tam meli taky cenu pres 280k ale postupne zlevnovali ...
Jeste inzeruji moto za 250k asi bez techto veci ale podle informaci se BMW bez ABS zatim nedela (tusim GS1200 se prvni rok delalo taky pouze s ABS).
Lamarku mel jsem z Autecu cenu cca podobnou...
Kazdopadne se stojanem to je spis lehce levnejsi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nelze nereagovat. Také jsem se obrátila na Boba a od prvního usednutí na motorku to trvalo týden, než byla přehlášená u mě v garáži. Bob je třída , nesmírně trpělivý při zacházení se všemi mými dotazy a pochybnostmi . Navíc si velmi cením faktu, že neprodává za každou cenu, ale zohlední schopnosti tak, aby vládla dlouhodobá spokojenost...
Jsem tak trochu akurátní a nedůvěřivý ouřada, takže jsem byla i velmi potěšena jeho papírovou precizností. DOPORUČUJI a doporučovat budu.
Na druhou stranu chápu, že v případě zcela konkrétní představy může její splnění trvat déle. Každopádně hodně štěstí!
Hmmm, vím, že je Bob třída a že tu na něj opějete chválu oprávněně, ale já jsem asi možná jediný, na koho Bob zapomněl... nebo asi na mne ztratil číslo... neb jsem Ti už více než před měsícem poslal moji poptávku a i nějaké nalezené moto na mobile.de a stále čekám a stále čekám... Jednou jsi se Bobe ozval, že zjistíš co a jak a dáš vědět a bohužel nic...
Tak jsem se rozhodl to letos už nehrotit, rezignoval jsem a peníze nechám rozmnožit se v šuplíku, tuhle sezónu holt dojezdím na XT a Báwo si nadělím až před novou sezónou... Aspoň místo 1100 bude 1150GSA...
Nakonec všechno špatné je vždy pro něco dobré...
Upravil Geralt dne 24.07.2008 20:40
KTM 1190 Adventure R
shimanski napsal:
Hmmm, vím, že je Bob třída a že tu na něj opějete chválu oprávněně, ale já jsem asi možná jediný, na koho Bob zapomněl... nebo asi na mne ztratil číslo... neb jsem Ti už více než před měsícem poslal moji poptávku a i nějaké nalezené moto na mobile.de a stále čekám a stále čekám... Jednou jsi se Bobe ozval, že zjistíš co a jak a dáš vědět a bohužel nic...
Tak jsem se rozhodl to letos už nehrotit, rezignoval jsem a peníze nechám rozmnožit se v šuplíku, tuhle sezónu holt dojezdím na XT a Báwo si nadělím až před novou sezónou... Aspoň místo 1100 bude 1150GSA...
Nakonec všechno špatné je vždy pro něco dobré...
ja ti nevim, posledni 3 tydny si prijdu jak bavorska pirana. Pod rukama mi tuhle utece jedno osmikilo co jsem mel zamluvene, ale nekdo ho dal nekomu jinemu (aniz by se uracil mi zavolat), pak mi zase muj kus odpluje do argentiny ac jsem 20% zaplatil... ted uz ho mam snad poradne zahakovanyho. Nicmene dokud to nebude, radsi si budu brat prasky na spani
Tim chci rict, ze bych asi nevydrzel Bobovi mesic nezavolat... mozna to u bavoraku chce proste drsnej tah na branku nebo proste nejezdis
17 cm
[/quote]Neboj se,Bob na tebe nezapoměl,alespoň mě to tak příjde,když o tobě na srazu mluvil......Je to tak Bobe,né?![/quote]
... nechápu?!
...tak proč se mi neozval?
...to jako, že jste si dělali srandu na můj účet nebo co?
hmmm... opravdu nechápu...
KTM 1190 Adventure R
Horsi je, ze STALE nemam ridicak, v tuhle chvili kvuli autoskole kterou jsem bohuzel zkontroloval jenom jednou takze mne nenapsali na zkousku 7/8 ale az 18/8.
Toz drzte palce... nechat dneska v Brne v motosalonu novy zaplaceny osmikilo je jen pro otrly povahy... trpim jako Hus
17 cm
To Schimanski:Hick si naobjednal GS 800 snad všude po dealerech v čr-gratuluji,že ho máš.Nakonec se mě po měsíci aspon ozval a zrušil objednávku.Držím palce v autoškole.
to Schimanski:kurva už mě nezlobmáš to ke mě kousek to nemůžeš třeba zavolat nebo se stavit na kafe??? jsem 3 krát týdně v DE máš nejvíc příspěvků,nejvíc recenzí jako největší odborník na GS kam se hrabe za tebou Žlábekjenom ti chybí maličkost a to je ta motorka,takže pokud nechceš jenom psát a taky trochu jezdit a konečně se třeba s náma projet na Milošově srazu v září tak se stav za mnou mám skladem dvě pěkné GS1100 + dvě GS 1150 vše ve stavu odpovídajícím mým motorkám.
Bob
Bob napsal:
To Schimanski:Hick si naobjednal GS 800 snad všude po dealerech v čr-gratuluji,že ho máš.Nakonec se mě po měsíci aspon ozval a zrušil objednávku.Držím palce v autoškole.
Bob
jo dik.. ozval jsem se sice pozde, ale ten mesic to nebyl ...
Hlavne ze uz je alespon shaneni motorky u konce...
Ale dik za ochotu a jeste jedna omluva za to zpozdeni.
17 cm
Bob napsal:
to Schimanski:kurva už mě nezlobmáš to ke mě kousek to nemůžeš třeba zavolat nebo se stavit na kafe??? jsem 3 krát týdně v DE máš nejvíc příspěvků,nejvíc recenzí jako největší odborník na GS kam se hrabe za tebou Žlábekjenom ti chybí maličkost a to je ta motorka,takže pokud nechceš jenom psát a taky trochu jezdit a konečně se třeba s náma projet na Milošově srazu v září tak se stav za mnou mám skladem dvě pěkné GS1100 + dvě GS 1150 vše ve stavu odpovídajícím mým motorkám.
Bob
Aha, takže nakonec jsem já ten špatnej???
Byl jsem u Tebe dvakrát, domluvili jsme se nakonec na něčem, Ty jsi řekl že zjistíš co a jak a pak se hned ozveš... a neozval... psal jsem Ti pak ještě několik mailů a nic...
Sice to mám k tobě kousek, ale měl jsem také hodně práce, taky jsem se ženil a byl na dovolené... takže jsem toho měl víc než dost, takže promiň, že jsem neměl čas Ti obden volat, nebo jezdit na kafe...
Nechtěl jsem už reagovat, ale nenechám tu po sobě neprávem házet kameny... příspěvků tu mám dost, ale nikde nic o motorce BMW, tak nevím, kde jsi přišel na toho odborníka, přispíval jsem např. na téma boty, hadry a jiná obecná témata, takže nevím, proč mne tu napadáš...*pissed*
A navíc myslím, že bychom touto naší záležitostí neměli obtěžovat ostatní, je to myslím jen mezi námi a tak jsetli mi něco chceš, tak mi zavolej, pošli mail nebo PM, já si s Tebou rád pohovořím a třeba Ti i odpustím...
Díky této anabázi jsem nakonec skončil u oranžových...
Ale třeba kamarád ještě chce koupit BMW, tak mu řeknu, ať se u Tebe zastaví...
Howg...
KTM 1190 Adventure R
Emilio napsal:
No pane joooo,shimanski se ženil a ani nás nepozval,to není ale od něj moc hezký!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bude muset dát kořalky jindy,aby se to pořádně zapilo!
Omlouvám se moc, ale byla to jen malá svatba ve čtyřech se svědky...
Stejně byste nepřijeli...
Flašku dám, až se uvidíme, jestli teda... Tullamore dává Bob, tak já třeba vezmu Balantinku...
Chtěl jsem to tu napsat, ale myslel jsem, že by to nikoho nezajímalo...
Kdo by se chtěl tedy event. kouknout na fotky, tak jsou tady: http://www.simkov...tranky.cz/
Ještě jednou se tedy omlouvám, že jsem to nedal vědět...
KTM 1190 Adventure R
Bob napsal:
Bob
Aha, takže nakonec jsem já ten špatnej???
Byl jsem u Tebe dvakrát, domluvili jsme se nakonec na něčem, Ty jsi řekl že zjistíš co a jak a pak se hned ozveš... a neozval... psal jsem Ti pak ještě několik mailů a nic...
Sice to mám k tobě kousek, ale měl jsem také hodně práce, taky jsem se ženil a byl na dovolené... takže jsem toho měl víc než dost, takže promiň, že jsem neměl čas Ti obden volat, nebo jezdit na kafe...
Nechtěl jsem už reagovat, ale nenechám tu po sobě neprávem házet kameny... příspěvků tu mám dost, ale nikde nic o motorce BMW, tak nevím, kde jsi přišel na toho odborníka, přispíval jsem např. na téma boty, hadry a jiná obecná témata, takže nevím, proč mne tu napadáš...*pissed*
A navíc myslím, že bychom touto naší záležitostí neměli obtěžovat ostatní, je to myslím jen mezi námi a tak jsetli mi něco chceš, tak mi zavolej, pošli mail nebo PM, já si s Tebou rád pohovořím a třeba Ti i odpustím...
Díky této anabázi jsem nakonec skončil u oranžových...
Ale třeba kamarád ještě chce koupit BMW, tak mu řeknu, ať se u Tebe zastaví...
Howg...
Nakonec skončit u oranžových bereš jako něco horšího? Možná, že kdyby ses na té vysněné 1100 povozil, tak bys ji třeba šel do oranžové rovnou
www.lc8adv.cz
Ok, tak já přivezu tu Tullamorku, no...
Ne, neberu to jako něco horšího, že jsem skončil u oranžových... myslím, že modrobílí a oranžoví si jsou naprosto rovni... KTM 1190 Adventure R
Emilio napsal:
shimanski,seš fešák!!!!
neboj se,že by nikdo nepřijel......
Jinak nejen Bob pije tullamore,ale to bys věděl,kdyby si byl na setkání u aldy!
Mohl si dorazit třeba na kole,když si ještě neměl mašinu,Hicks přijel taky autobusem,nikdy není důležité vyhrát,ale zůčastnit se!!!
Balantýnka už dávno nefrčí,ta byla dobrá tak po převratu......
shimanski: gratuluju!
emilio: hele o moji kare (Peugeot 107) jeste nikdo tak krasne nemluvil...
Na dalsi sraz co porada vevis prozmenu nebudu mit ridicak... ale jeste je ve hre moje Aprilka...
17 cm
Emilio napsal:
Ty si přijel opravdu autem?Tak to jooo,já myslel,když si přišel jen z kuksáčkem a pořád si koukal na hodínky,že seš tam autobusem.....
jojo.. ale jel jsem ze Zamberka ze zavodu, takze auto narvany vcetne stanu atd. a pospichal jsem uz domu za hladovou zoologickou
17 cm
Emilio napsal:
shimanski,seš fešák!!!!
neboj se,že by nikdo nepřijel......
Jinak nejen Bob pije tullamore,ale to bys věděl,kdyby si byl na setkání u aldy!
Mohl si dorazit třeba na kole,když si ještě neměl mašinu,Hicks přijel taky autobusem,nikdy není důležité vyhrát,ale zůčastnit se!!!
Balantýnka už dávno nefrčí,ta byla dobrá tak po převratu......
shimanski: gratuluju!
emilio: hele o moji kare (Peugeot 107) jeste nikdo tak krasne nemluvil...
Na dalsi sraz co porada vevis prozmenu nebudu mit ridicak... ale jeste je ve hre moje Aprilka...
Hicksi,ja byl kdysi taky na srazu bigu bez ridicaku.A na jizdy na 350 jawe jsem jezdil na bigoj.A jednou me i chytli,protoze jsem jel 96 v obci.bylo to za 2000,ale ten ridicak jsem ukecal.Nez jsem ho dostal,tak jsem ujel 2500 km.Tak na sraz nejak doraz.
Emilio se tesim az prestane frcet tulamore a prijde zas do mody vycepni lihovina.
Sice jsem se ji neco napil,ale rad ti ji prenecham a klidne budu pit treba balantinku.U nas v hospode chvili frcel 80procentni Rasputin a od ty doby piju spis to co mi chutna!
Hickci
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To Schimanski:v poho vyjdu s každýmkup si co chceš a kde chceš je demokracie né,moje příspěvky ber v dobrém a s rezervou jsem veselej člověk a je pravda,že ted trošku nestíhám bo chcete všichni tedka hnedka jezdit
Jinak co jsem přivezl 990 adventure efi je to super motorka Fanoš ti to potvrdí přešel z GS na Ktm 990 S i náš webmaster z varadero.cz po 8 letech na varaderu koupil fungláče 990S takže asi něco na tý vysoký koze buderychlá,lehká,můžeš s ní dělat cokoliv v terénu vše vydrží,Minusy poznáš sám bere více oleje,protéká spojka únik kapaliny neřadí to takže ktmkáři mají sebou vždy brzdovku + olej Jink můj kamarád a guru všech ktmkářů v čr Sqwer na ni nedá dopustit.At ti dobře slouží.Bob
vevis napsal:
Hicksi,ja byl kdysi taky na srazu bigu bez ridicaku.A na jizdy na 350 jawe jsem jezdil na bigoj.A jednou me i chytli,protoze jsem jel 96 v obci.bylo to za 2000,ale ten ridicak jsem ukecal.Nez jsem ho dostal,tak jsem ujel 2500 km.Tak na sraz nejak doraz.
Emilio se tesim az prestane frcet tulamore a prijde zas do mody vycepni lihovina.
Sice jsem se ji neco napil,ale rad ti ji prenecham a klidne budu pit treba balantinku.U nas v hospode chvili frcel 80procentni Rasputin a od ty doby piju spis to co mi chutna!
Hickci
hele kdyby z toho v roce 2006 neudelali trestnej cin, tak uz bych davno jezdil.
Jinak ja osobne mam najeto asi 40 000 bez papiru ) bohuzel az do 31/6/2007 nebo kdy to uskrtili... byl jsem chycen mnohokrat pri ruznych prasarnach, ale nikdy to nikdo neresil.
Bohuzel... nerad bych vyfasnul podminku.
Kdyztak dorazim na fichtlu nebo autem
17 cm