Slíbená fotka od Starosty
falcons přiložený následující obrázek:
[181.58Kb]
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
tak si to uzijte...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
My jedeme letos Petrohrad-Murmansk, to chceme jet ruskou stranou a pak přejezd fo Finska a pomalu domů. Norsko jsme jeli 2010, tak tam přejíždět nebudeme.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
KUKY napsal:
My jeli z F do Ruska pŕes pŕechod RajaJosefi. Z Murmanska to je cca 200 km
jj, to je ten přejezd, kterým chceme taky jet, nazpátek chceme dát ještě Kaliningrad a Kurskou kosu, uvidíme jaké bude počasí a čas, jedeme jen na 16 dnů
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
W napsal:
Nazdar kolegové , dovolte mi dotaz.
Byl někdo z Vás v Murmansku a jel odsud do Finska? Plánuji cestu ze S.Peterburgu do Murmansku a odsud vrchem přes Nordkapp Norskem dolú. Na mě dostupných mapách, co jsem prohlížel, tak přechod mezi Ruskem a Finskem není a to snad ani v okruhu 800km jižněji od Murmanska.. Lze se podle Vás někde u Pečengy či Nikeľ dostat do Kirkenes? Nebo jen rybářskou lodí z Murmansku do Kirkenes? Díky za reakce lidí co tam byli, či o tom něco četli, nebo jen slyšeli. Já nevypátral nic, tak zkouším dotaz tu, mezi přáteli. Díky.
jel jsem do murmanska v 2009 a jel jsem pres prechod z Norska kirkenes-Nikel.absutne bez problemů. z Kirkenes je super cesta podel pobreži na nordkapp
mrkni na to jeto sice v angličtině