Registrovanej sice nejsem dlouho,ale lezl jsem sem ještě než jsem si sám pořídil,a nepřijde mi že by se to tu nějak rapidně zhoršilo.Neznám žádný podobný stránky,kde bych měl šanci se o svojí motorce,tolik dozvědět,kde bych mohl potkat lidičky jako je Zetor,Tonda,a jiní,které jsem ve své lamovitosti,požádal o pomoc nebo radu.Děkuju všem kdo se na bmw.gs podílejí..To,že se tu řeší i capoviny,bych opravdu přičetl tomu,že ne všichni už dostali kuráž vyjet do tý sloty,a nemaj zatím potřebu probírat co jim zase upadlo,prasklo,kde s sebou pleskli,a proč.Brzy bude líp,jediné za co bych se přimlouval,aby moderátoři drželi diskuze ve slušnosti ,bez agrese,když už ne všichni samotní zůčastnění na to mají..Díky všem tady
Stránky nejsou špatné, jen nechápu proč nejde jednoduše vložit fotky tak jak například na S-Bazar, bez problémů. Mne se to ještě nikdy nepodařilo, takže inzeruji s fotkami raději na jiných serverech.
Zdravím všechny fandy BMW GS.
Brambora
[img][/img]
Stránky nejsou až tak špané, ale nezlobte se webtmastři, to vkládání fotek je strašné a prakticky nemožné. Nemůžete to zařídit jak to mají například na S bazar, kde Vám to vezme fotku a sami si jí upraví na potřebný rozměr. Mne se na tomto webu podařilo pouze 1x vložit fotku.
Zdraví vás všechny
Brambora
[img][/img]
brambora napsal:
Stránky nejsou až tak špané, ale nezlobte se webtmastři, to vkládání fotek je strašné a prakticky nemožné. Nemůžete to zařídit jak to mají například na S bazar, kde Vám to vezme fotku a sami si jí upraví na potřebný rozměr. Mne se na tomto webu podařilo pouze 1x vložit fotku.
Zdraví vás všechny
Brambora
protoze jses jouda :P
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vevis a další: myslím že to je neřešitelné. Resp. je ale znamená to 100% nasazení spousty lidí, kteří fakt kontrolují 24h denně každé vlákno a reagují okamžitě. Založíš téma sháním... a neuvedeš co a než si to stihnou lidi přečíst, už ti píše admin že tam chybí předmět a bylo to přesunuto do žumpy. Podle mě blbost. Ale když si lidi zvyknou na to, že to admini stejně po nich opraví, tak proč by se učili vkládat obrázky, správně psát odkazy atd. Možná by nebylo od věci permanentní téma kde budou ty základní věci jasně napsaný a to téma by bylo vždycky první v seznamu jako nepřečtené pro každého uživatele.
brambora napsal:
Zdraví vás všechny
Brambora
TomasTT napsal:
bmwivo: zrovna jsem ti napsal návod v jiném vláknu
Jasně, dík, vyřešil jsem to tímto:
http://zmenseni.kategorie.cz/index.php
Zmenším, zkopíruji do své složky a aplikuji do těchto našich stránek, je to trochu práce, ale funguje to.
Díky Ti.
Ivoš.