No a ten automatickej mazaci system sco... potrebuje napojit na podtlak u karburatoru nebo ne? vim ze jsme o tom nekde cetl.. tka nevim jak je to se strikackou.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
No a ten automatickej mazaci system sco... potrebuje napojit na podtlak u karburatoru nebo ne? vim ze jsme o tom nekde cetl.. tka nevim jak je to se strikackou.
Byl k tomu takovej dutej šroubeček co se upevnil do gumy od arboxu a pak hadičkou daál až do scovše jsem k tomu dal,ale dá se to dokoupit jako nádradní díl
VojtechPolicky napsal:
Ano, stačí jedna malá dírka do té gumy a je to. Je to práce na chvilku, minulej měsíc jsem si to montoval, tak uvidíme. Zatím to kde kdo chválí.
Ale je potřeba při koupi SCOTTOILERU udat typ motorky, jinak tam ten šroubek není. Jsou tam sice dva, ale ty tam nedáš. A nebo ho koupit na bávo samostatně.
VojtechPolicky napsal:
Byl k tomu takovej dutej šroubeček co se upevnil do gumy od arboxu a pak hadičkou daál až do scovše jsem k tomu dal,ale dá se to dokoupit jako nádradní díl
Nemontuje se to do airboxu ale až za karbec do té gumy.
VojtechPolicky napsal:
Nemontuje se to do arboxu ale až za karbec do té gumy.
Já měl stříkačku a podle návodu co jsem k tomu měl tak dírka do gumy pod arbox a šroubeček sem obědnával solo máš pravdu ještě je varianta na klasiku přes hadičku
vyčistím petrolejem (kettenmax), utřu hadrem a po chvíli aplikuju castrol chain lube (bo jak se to píše) a nechám přes noc v klidu. Druhý den případně lehce otřu, když je toho někde moc. Jak to není kardan, tak to prostě bude mít bordel na sobě
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
To je tak když jste lenošní mi odpovědĚt já to prodal Prasklinovi se fším všudy za 500 českých, jinak sem si dotáhl čerstvou slivovici, ale to se teprve pořádně namažu
To je tak když jste lenošní mi odpovědĚt já to prodal Prasklinovi se fším všudy za 500 českých, jinak sem si dotáhl čerstvou slivovici, ale to se teprve pořádně namažu
já mažu motorexem a pohoda ale kámoš koupil v hondě něco s teflonem nastriká nechá uschnout a je to, řetěz vipadá jako uplně suchej nic se na něj nechytá ,necáka to neskřípe prostě pohoda tak sem zvědavej aš natom najede nákou tu tisícovku
No ne používám teď Motul chain lube road a nestěžuju si, neodlítává to, maže to..
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.