kdyby se to někomu chtělo číst tak tady je zhruba vysvětlení jak asi pracuje náprava s torzní tyčí.
Dakujem, takže 807 ho vzadu nemá. Ale v predu také je a tam tie čapy veru odchádzaju / je to za pár euro každých 100t km/ ale myslím že na každom aute, na forde sa mi dokonca zlomila celá.
Jeste ze se vracim zpet k autu viz hledani. Objevil jsem od VW jeste typ CADDY, ktery se mi zalibil (predtim jsem na nej nenarazil protoze je zarazen do uzitkovych a ne osobnich).
Tak se ptam zda neni tu nekdo kdo ma moznost slevy u VW.
Na Peugeota se mi jeden z Vas nabidnul a sleva je velmi zajimava. Ktere auto vyhraje bude zalezet na konecne cene a na tom jak se Caddy bude v patek libit pri osobni exkurzi.
3/6 Marines SEMPER FI
LukyGs napsal:
Caddyna je hlavně Pickup na práci a né jako třeba 5 místné Berlingo i na vození rodiny
Ja v tom rozdil nevidim. Caddy je mozne mit jak verzy na praci - 2 sedacky a vzadu nakladovy prostor.
Nebo klasicke usporadani sedacek jak pises napr Berlingo a muzes si vybrat 5-7mist.
V práci máme právě caddy life tj. 5 míst(zadní sedačky jdou jednoduše sklopit a posunout mřížku a vleze se tam paleta), ale pokud bych nepotřeboval často vozit něco těžkýho v kufru tak bych to jako osobák nechtěl. Přece jen osobák je pohodlnější
Tezkyho ani tak ne, ale objemnyho ano. Kdyz se jede na akce s kamosema tak narvat do kufru 5 velkych krosen, vesty, helmy apod tak je kufr plnej hned a kdyz s rodinou tak kocarek, dalsi kravnky na maleho + normalni veci a kufr je taky hned plnej :-D
3/6 Marines SEMPER FI
Běž do Caddyho - takovýhle auto je super. Máme doma Kangoo, dám tam klidně 3 kola a 3 lidi a k tomu věci na týden (teda dal jsem, dokud jsem jezdil na kole...). Ženě se s tím dobře jezdí, protože z toho dobře vidí a líp se jí nastupuje, než do osobáku - má to trochu výš sedačku...
Upravil buboGS dne 09.04.2013 17:34
BMW GS = stroj na radost
Caddy ma kamoska,taky jako spis osobak, ale vyuziva ho dost na volnej cas-kola a tak, moc spokojena. Me se to moc ale nelibi Z praktickyho hlediska bych ale rekl, ze velmi dobre.
Záleží jak kdo co od auta očekává.Já měl i mimo jiné Kangoo a ted mám Peugeot Partner, 2,0 HDI.S oběma těmito auty naprostá spokojenost.Dobrá spotřeba,málo poruch a velká variabilita.V pohodě odvezu veký či rozměrný nákup,rodinu,míchačku,nářadí nebo mohu vyměnit zadní sedadla za spací vestavbu a komfortně se vyspat jako v posteli.Je to všestranné auto průměrných jízdních vlastností.Jinak Kangoo a Caddy se dělají i prodloužené.
BMW R 1100GS vzor kačer
sanko napsal:
Mám 3 roky peugeota 807 / Vlastimil nemusíš písať že to je mrdka/ mám ho od nova za cca 500t. žiadny problém som nemal. Je to 2l HDi, chvalabohu bez FAP filtru. Je to najuniverzálnejšie auto na trhu. Za minutu mám vonku všetky sedačky, v pohode dám donho krosku / ked vyberem predné koleso/.Prípadne prihodím sedačku a nosím celú synovu kapelu aj s nástrojmi, spotreba do 7l.
V tých autách čo si uviedol je len samý "tapacír" a nie je v nich miesto.
Je to stará overená koncepcia preto som to kúpil.
V podstate vsetky nové autá stoja za ho vno.
Jaká je zadní náprava na 807, je tam torzka?
Nemůžeš soudit auto po 3 letech provozu, jak tu někdo psal, nový je "dobrý" všechno. Pokud vím, tak všechny P trpí na našich silnicích, podvozek je měkký. Tím nehaním tuto značku, měl jsem ji, ale všude torzka, která jde do kopru atd.
Do kopru nejde torzka, ale jehlová ložiska, stačí včas namazat a je po problému, po instalaci maznic vydrží věčně.
s maznicema nevím no ... já je měl na 306 a každej půl rok bylo mazáno... ale bohužel stačilo párkrát dát pořádnej náklad do kufru a vše bylo v řiti:-(
pak následovala GO nápravy a jeden šikovnej mechanik mi něco pojebal a byla špatná zbýhavost na nápravě a sjížěli se gumy..bohužel prej to byla moje vina:-(:-D
LukyGs napsal:
Caddyna je hlavně Pickup na práci a né jako třeba 5 místné Berlingo i na vození rodiny
Ja v tom rozdil nevidim. Caddy je mozne mit jak verzy na praci - 2 sedacky a vzadu nakladovy prostor.
Nebo klasicke usporadani sedacek jak pises napr Berlingo a muzes si vybrat 5-7mist.
.... ten muj znamej pres pazouty by mozna dovedl i Caddynu... ptal jsi se ho? Jemu je to jedno, co to je za auto.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure