Radosek napsal(a):
Již deset let na dílně používáme velká sady (asi osmdesátidílné) LUX z OBI. Malá ((1/4) a velká (1/2) ráčna s dlouhými a krátkými ořechy, nástavce, torxy vnitřní od 10 do 50 i vnější... Jednou za rok dělají akci, kdy tato sada stojí 2.800,- Kč namísto asi 4.000,- Kč. Jednou za celou dobu jsem reklamoval ráčnu, jinak nic. Ztracené doplňky lze dokoupit jako kusovky. Používá se denně a to i na vzduchový utahovák. Naprostá spokojenost...
Elektrické nářadí Narex, klíče Tona a Beta, siky Knipex Cobra jsou geniální. Vzduchové rázové urahováky Würth, kompresor Orlík....
Nářadí jde koupit všelijaké a dá se za ně utratit desetitisíce. Ale když se k němu člověk chová jako hovado, tluče do šroubováků, páčí s nimi a z každého nářadí se mu během dvaceti vteřin stává kladivo, patří mu do ruk tak maximálně na*rat...
ja si pro amaterske potreby kupuju tu profi radu od LUXu (OBI) (lehcena) + STANLEY (ty lepsi) + BERNER.
Nekvalitni, nepresne naradi ukrutne nesnasim.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Remus511 napsal(a):
Vercajku mám spousty. Problém je v tom, že mám jeden dá se říct komplet. Ale když jedu na závody musím všechno znovu překontrolovat zda ve vozejčku je všechno jak má být. Takže uvažuji o koupení plně vybaveného vozíku. Ale třeba od Bety je to za nějakých 80sát Naproti tomu jsem měl čest s tím pracovat dva dny a opravdu masakrální...
Tamoto znám dobře, jsou u nás za rohem. Mám od nich velkej zvedák na motorku, sedátka a podobně.
Tona se dost zhoršila. Téměř vše bouchají v Číně Nemůžu si dovolit nekvalitní vercajk. Kdybych ho v anglii nebo v německu strčil nějakému mechánovi do ruky... to bych si uřízl ostutu
Čeká mě i stojanová vrtačka
To ti rozumím,v tom případě značku co nabízí dvacet let záruku a jednotlivě !!!Mechanismus u všech řehtaček musí fungovat jak hodinový strojek,žádné hrubé očka s nepravidelnými zuby.Ale je to ranec.Od všeho schovat záručáky .Ať nedopadneš jak já když jsem byl před léty reklamovat doživotní Emerycký cajk mazec jak cyp. málem jsem skončil u soudu
drzel jsem v ruce racnu TONA made in USA, nevim jestli je to jen shoda jmen nebo co,ale docela me to prekvapilo, jinak naradi hlavne tona,forch,wuerth, hazet je spicka, mame od nej tecka asi 20 let a desitka,ktera je porad v ruce je porad dobra jinak ted jsem slysel ze wuetrh ma akci na velkou basu naradi ze 100 tis. za 30, a to uz se vyplati, uvazujem o ni, ale zas tak ji nepotrebujem, zrovna dneska byl dealer z wuerthu u nas a nezeptal sem se
Remus511 napsal(a):
Docela by mě zajímalo jakej vercajk používáte. Sady, dílenské vozíky, ponky,...
Budu kupomat na stěnu nějaké to "pletivo" na které pověsím klíče, atd. Co poradíte za pletivo?
Klidně sem dávejte zajimavá odkazy, prodejce nebo výrobce
Zatím jsem byl poměrně spokojen s Tonou, ale pokukuji po nářadí Beta
Neporadím, co přesně koupit. Na trhu je toho tolik, že z toho jde hlava kolem. ALE řeknu čemu se vyhýbat VELKÝM obloukem = klíče Lopden Line "professional" (uvozovky jsou zde na místě)...
Jinak v práci mají kluci na dílně klíče od Tony (starou a novou sadu) a nemůžou si je vynachválit, doma mám také tu starou 12-dílnou sadu od Tony + 2x moneťák od Tony a zatím spokojenost...
Shodou okolností mi dneska přišla sadička vyměněná za body v bance. Vypadá fakt slušně, ostatně logo výrobce hovoří jasně - Stanley... Velikostí sice nic moc, avšak alespoň něco jsem od těch zlodějů z banky "dostal"...
Zdravim pánové, nemáte někdo doma takovejhle nebo podobnej stahovák? CHystám se na výměnu velkýho ložiska v hrušce a jediný co mi chybí je stahovák pač s takle úzkejma paknama doma nemám. Nezapůjčil by někdo? nejlíp Pardubicko Hradecko.
In pivo veritas!
Remus511 napsal(a):
Docela by mě zajímalo jakej vercajk používáte. Sady, dílenské vozíky, ponky,...
Budu kupomat na stěnu nějaké to "pletivo" na které pověsím klíče, atd. Co poradíte za pletivo?
Klidně sem dávejte zajimavá odkazy, prodejce nebo výrobce
Zatím jsem byl poměrně spokojen s Tonou, ale pokukuji po nářadí Beta
Za ty prachy raději Wuert nebo Bosch....třeba na té velké zbíječce na uchycení Hex, nemaj odpruženou rukojeť a při těch rázech to musí bejt maso. Radši připlatit a jít do Wuertu nebo Boše
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
maqrtek napsal:
Zdravim pánové, nemáte někdo doma takovejhle nebo podobnej stahovák? CHystám se na výměnu velkýho ložiska v hrušce a jediný co mi chybí je stahovák pač s takle úzkejma paknama doma nemám. Nezapůjčil by někdo? nejlíp Pardubicko Hradecko.