Massik napsal(a):
Nemělo by být ve větě "The company XXXXXXXX entitle our emploee" ENTITLES se s? Jde o 3 os. č. jednotného, pokud se nemýlím, nebo mýlím?
je to entitleS imho na 95%.
Pokud tam neni nejaka vyjimka... kazdopadne bod navic, zes to vubec cetl (asi jako jediny )
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Massik napsal(a):
Nemělo by být ve větě "The company XXXXXXXX entitle our emploee" ENTITLES se s? Jde o 3 os. č. jednotného, pokud se nemýlím, nebo mýlím?
je to entitleS imho na 95%.
Pokud tam neni nejaka vyjimka... kazdopadne bod navic, zes to vubec cetl (asi jako jediny )
Svolení k použití vozidla
Permission for the use of a vehicle
Permis d´utilisation du véhicule
i6;k2;k9;lkm6;kl5;l0;k l5;k2; l0;l9;l7;l6;l3;nk9;l6;k4;k2;l5;l0;k m0;lk2;l5;l9;l7;l6;lm0;l5;l6;k5;l6; l9;lkk6;l9;m0;k4;k2;
سماع بستخدام السيارة
Souhlasím s tím, aby pán/paní
I allow Mr/Ms
Je permets à M/Mme
k1; l9;l6;k5;l3;k2;l9;k2;n2;l9;n l9; m0;kl4;, m5;m0;l6;k3;m k5;l6;l9;l7;l6;k6;l0;l5;
أنا أسمح لسيد/سيدة
č. pasu
number of passport
numéro du passeport
l7;k2;l9;l7;l6;lm0; t70;
رقم جواز سفر
použil moje vozidlo výrobní značky
to use my vehicle – serial number
d´utiliser mon véhicule (ma voiture) marque de fabrique
l7;l6;l3;nk9;l6;k4;k2;l3;l9;n3; l4;l6;l0;l4; m0;lk2;l5;l9;l7;l6;lm0;l5;ml4; l9;lkk6;l9;m0;k4;l6;l4;
باستخدام سيارتى – رقم صنع
poznávací značky
plate number
et plaque d´immatriculation
l6;l7;l6;k9;l5;k2;k4;k2;m0;kl3;nl5;l6;k5;l6; k9;l5;k2;l2;k2;
رقم تسجيلها
pro cestu do zahraničí
for a trip to foreign countries
pour le voyage en étranger
k6;l3;n3; l7;l6;kk9;k6;l2;l0; l7;l6;kk9;k6;l2;l0; k9;k2; k5;lk2;l5;l0;m4;m1;
لجولة سياحيةإلى تونس وليبيا خلال مدة
Majitel vozidla:
Owner of the vehicle:
Propriétaire du véhicule:
h2;l3;k2;k6;kl3;km4; m0;lk2;l5;l9;l7;l6;lm0;l5;l6;k5;l6; l9;lkk6;l9;m0;k4;k2; (j3;km6;l9;l2;k2;n3; i6;kl9;l7;m1;k3;l3;l0;l2;k2
allroad napsal(a):
Měl jsem podobný problém v Rakousku. S firemním autem jsem jel cca 60km na předepsané 70km ( jsem zvyklý dodržovat předepsané rychlosti ). Laser naměřil 90km bez diskuze . Po velkém hádání 100,- EUR pokuta. Mimo jiné chtěli vydět plnou moc od firmy, do té doby jsem ji nevozil. Popsal
jem vlastnictví vozidla, uspokojeni pokutou, kterou jsme neměl dostat,mne nechali být.
Je to individuální, narazíme na vola a je problém. Raději plnou moc vozím i na moto
Allroad
P.R.E.S.N.E.
30 minut jednou za rok muze zachranit par (desitek) hodin extrapakarny kdyz zrovna chceme mit klid.
17 cm
Medik napsal(a):
Máš to mít jako já. Bobše mám na firmu a firma je moje Jedinej rozdíl je, že místo RČ tam mám v papírech IČO. Tak na to dlabu zvysoka
jako živnostník si asi v pohodě řeší se tu obchodní firma
u aut to je bud příkaz k jízdě pokud jde o služební a pokud jde o soukr jizdu měl by mít s firmou smlouvu o soukromém užití vozidla + asi i ten uvedený popis co kdo komu radši
a nejsu si jistej ale kdysi muselo být foremní vozidlo označeno nazvem firmy - jednou zustal strát borec na SK hranicích vezli mu tam nálepky .
Jo a ještě jednu bajku jsem slyšel že na UK nechápali jak to že jsou v TP 2 lidi
Jeden uživatel - provozovatel a druhý leasingová společnost -- není tvoje auto nemužeš jet
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Medik napsal(a):
Máš to mít jako já. Bobše mám na firmu a firma je moje Jedinej rozdíl je, že místo RČ tam mám v papírech IČO. Tak na to dlabu zvysoka
jako živnostník si asi v pohodě řeší se tu obchodní firma
u aut to je bud příkaz k jízdě pokud jde o služební a pokud jde o soukr jizdu měl by mít s firmou smlouvu o soukromém užití vozidla + asi i ten uvedený popis co kdo komu radši
a nejsu si jistej ale kdysi muselo být foremní vozidlo označeno nazvem firmy - jednou zustal strát borec na SK hranicích vezli mu tam nálepky .
Jo a ještě jednu bajku jsem slyšel že na UK nechápali jak to že jsou v TP 2 lidi
Jeden uživatel - provozovatel a druhý leasingová společnost -- není tvoje auto nemužeš jet
OK musíš mít souhlas leasingovky
jo ja vim chapu a navíc to vyplívá z leas smlovy ale těm východním bratrum to prý nešlo do hlavy .
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
sushi7474 napsal(a):
Zdravím hoši,
môžete prosím niekto ešte raz uploadovať ten MS Word súbor s textom povolenia aj v ruštine? - ten pôvodný už na "leteckej pošte" expiroval...
Díky moc Roman
To co sem dával Mik bylo ke stažení u Beby na webu (www.bebaweb.cz). Teď to tam ale už nemůžu najít. Jako autor je v souboru psaný Woodoo. Tak doufám, že se nikdo ze zúčastněných nezlobí, že jejich slávu šířím dál. Jinak doporučuju dokument (na rub) naflákat nějaká razítka, aby lejstro nabylo důležitosti (např. doporučeně, došlo dne, apod.)!!! Čím kulatější a barevnější, tím lepší. Nejlépe když ten kokot kterej to bude chtít nabude dojmu, že to schválil sám prezident :) HERE KE STAŽENÍ (je to bez tý arabštiny, který prý měla nějaký problém)
Od Beby je formulář supr. ALE těma arabskýma klikyhákama je tam napsáno že to je do Tunisu nebo Maroka. Teď nením přesně. Po cestě na východ si celníci mysleli že si z nich děláme pr... . Aloe bez toho by nás nepustili vůbec.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Renek napsal:
Zdravím, hledám marně na beba web ten tiskopis pro souhlas s užáíváním firemního motocyklu, nemáte někdo ten vzor někde???
ja ho nekde mam... ale nejak netusim kde. taky bych si mel letos vytisknout.
17 cm