servisak napsal:
Ale první se svezu já a máte to vejři
...a...a jses na seznamu, Milane
Upravil hicks dne 08.02.2013 17:48
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dekuji timto vsem rozumnym kolegum z tohoto fora za odpovedi a recenze na GS. Po dlouhe a zrale uvaze jsem si objednal opet Stelvio.
Predvadeci jizda na GS me totalne zklamala predevsim co se tyce motoru. Mozna je to jen pocitove, ale vubec to nema "zadny koule". Nic spatneho jsem na te moto v podstate neobjevil, ale na druhou stranu me nic ani nenadchlo.
Drzte se ve zdravi a hlavne bez nehod.
tak sis tam mel dat dynamickej rezim.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dal Hicksy....mel jsem jej pujcene cely den. Moc se libilo, jak to jede linearne. V podstate bez ohledu na kvalt. Bez vibraci atd. Jen kdyz zatahnu za Stelvio nad 5,5tis, je to fakt strelba a tady se nic nekonalo.
Jinak znovu opakuji, ze Super. Predevsim podvozek na nerovnostech! Neni to malo penez, proto jsem vyzkousel i KTM /uzka riditka, nepohodlne sedlo a na nizsi kvalty ukuckane/, Explorer /divne se to stavi v zatackach pri brzdeni a tak nejak vse silou....naklony myslim/, Crosstourer des a Tenere slaby motor totalne.
Takze zbylo GS a MG. GS vse na 100% a MG...neco lepsi, neco horsi.
A navic mam uz i ponozky s cervenym ovalem, takze tak nejak asi i ze zvyku).
Vybrals dobre!
docik napsal:
Dal Hicksy....mel jsem jej pujcene cely den. Moc se libilo, jak to jede linearne. V podstate bez ohledu na kvalt. Bez vibraci atd. Jen kdyz zatahnu za Stelvio nad 5,5tis, je to fakt strelba a tady se nic nekonalo.
Jinak znovu opakuji, ze Super. Predevsim podvozek na nerovnostech! Neni to malo penez, proto jsem vyzkousel i KTM /uzka riditka, nepohodlne sedlo a na nizsi kvalty ukuckane/, Explorer /divne se to stavi v zatackach pri brzdeni a tak nejak vse silou....naklony myslim/, Crosstourer des a Tenere slaby motor totalne.
Takze zbylo GS a MG. GS vse na 100% a MG...neco lepsi, neco horsi.
A navic mam uz i ponozky s cervenym ovalem, takze tak nejak asi i ze zvyku).
Vybrals dobre!
Tak to u mě zas naopak. Měl jsem půjčený Stevlio a prave motor me nenadchnul. I posaz byl nic moc. Nejak mi nesedelo umisteni stupacek.
Ale je to jen subjektivni. Kazdy je jiny.
Upravil Massik dne 17.05.2013 15:01
Článek jsem si přečetl, ale teda by mě zajímalo, kdo to psal. Neboť například u KTM se dozvíte ".... šestku můžete bez obav ze škubání za řetěz zařadit od 80km/h, městskou padesátku nezvládne ani náhodou ....." Už tohle mě nahlodalo a podobnými bonbonky je přislazený celý článek.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Spitfire napsal:
Článek jsem si přečetl, ale teda by mě zajímalo, kdo to psal. Neboť například u KTM se dozvíte ".... šestku můžete bez obav ze škubání za řetěz zařadit od 80km/h, městskou padesátku nezvládne ani náhodou ....." Už tohle mě nahlodalo a podobnými bonbonky je přislazený celý článek.
Asi tak nějak. Pánové mi nepřijdou jako redaktoři, ale jako špatní překladatelé a když už se snaží o svůj článek tak je to bez emocí, zážitků a nebaví mě to číst.