šumava se da obět plně v pohode dyk sem odsud a samo že ne po uplný čáře jak bylo řečeno cca 30 metru až po 20 km tuhle sem kus skoušel bez map bez navigace jen tak ze zapadu na jiho jiho východ zacatek u lenory konec na hrázi lipna pozor ne po cestach ale po cyklostezkach těch zakazu je tam dost ale furt existuje řešení jak to obět podle mého dá se hodně blizko po hranici jet. a co se týče těch kilometrů tak sem zastánce jet spíše v klidu ale nekdy když není vyhnuti a musi tam být brzo tak se nedá nic delat a musí se jet. muj rekord???? ani nevim neco okolo 600 km max ale né na zrovna pohodlý moto
když ho miluješ není co řešit
když sem se podíval na ten přispěvek tak me napadá ta fotka co mám v profilu je z vrcholu boubína tam je zákazů mnoho ale dá se to
když ho miluješ není co řešit
Nevin jestli to sem už někdo nedával, ale tohle téma tady už je http://www.bmwgs....ead_id=111BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Livingspace napsal:
Slavek-xxx> můžu Ti doporučit celou trasu, hraniční cesty jsou perfektní, s vyjímkou hranice se Slovenskem, kde vedou běžné okrsky, a Krkonoší, které se musí objet. Uchvátila mě trasa z Děčína směr Cheb, překvapila mne Šumava, která se dá legálně projet (ovšem dost cyklistů) . Dokážu si představit oddychovou projížďku kolem ČR min. tak na ty čtyři dny jak píšeš, po trase jsem viděl dostatek příjemných míst kde se dá určitě dobře pojíst a popít.Trasu mám naplánovanou v MapSource, jestli Ti to k něčemu bude.
Pošli mi tu trasu, prosím, MapSource mám, díky moc. koout@seznam.cz
Je to sice už úplně jiný téma, ale neodpustím si poznámku.
BMW GS přeci máme na cestování a věci s tím souvislé. Díky GS můžeme cestovat jak se nám ani nesnilo, máme spoustu skvělých zážitků s tím spojených. Osobně mě moc baví si cestu naplánovat do nejmenších detailů a pak řešit chyby, které jsem udělal nebo které vznikají z prozatimní nedokonalosti techniky a softwaru přímo v akci. A proto vás neochudím o hodiny prosezené u PC kdy si musite pěkně celou trasu naplánovat. Nebuďte líní si připravit trasu svou. Představa, že si budeme posílat svoje projeté trasy po silnicích...brrr to bychom byly opravdu jak ty ovce.
A přes tu Lenoru a hráz jsem jel taky
Livingspace přiložený následující obrázek:
[66.26Kb]
Upravil Livingspace dne 18.08.2008 20:30
Livingspace)
Livingspace> ja si taky neodpustim poznamku. ja osobne si naplanuju cil a jakou trasou se k nemu dostanu spis nechavam na operacnim planovani (zhruba samozrejme vim). casto se tedy stane nadherna vec, ze cesta byla mnohem lepsi nez vytyceny cil.
ale moc nechapu tuhle vetu: Představa, že si budeme posílat svoje projeté trasy po silnicích...brrr bugs to bychom byly opravdu jak ty ovce.
proc bysme meli byt ovce? pokud projedu nejakou opravdu zajimavou trasu, o ktere asi nikdo nevi, tak ji milerad popisu/poslu, at si ji nekdo dalsi muze projet. je ovce, ze se mu zalibil muj tip a taky by se tam chtel vydat? ano, muze si poridit mapu a sam si naplanovat kteryma cestickama k cili, ale tim se zrovna ochudi o ty pekne veci ktere jsem projel...
tak jo, trochu se mi to rozleželo v hlavě, asi jsem to přehnal...tímto se vám omlouvám, mám prostě trochu jiný názory a uznávám, že nemá cenu se tu dohadovat a stát si nesmyslně za svým...máš to na mailu...
Livingspace)
Jo, ty dlouhé večery u mapsource znám. Vše naprosto dokonalé do chvíle kdy kdesi v dolomitech zjistíš, že zrovna tu trasu na kterou ses nejvíc těšil sis nějakým způsobem smazal. Vůbec nechápu jak se to může stát? Naštěstí máme ještě papírové mapy a protože jsem si to plánoval sám tak není problém si to obnovit i na bojišti, Což z překopírované trasy asi nebude zrovna to nejlepší.
Nicméně GPS je fajn pomůcka ale mnohokrát se mi potvrdilo že klasická mapa je nenahraditelná.
Livingspace> diky za zaslani mapy, ikdyz jsem zatim nemel cas si "koupit" MapSource. Mam jeste jeden dotaz, vydechlo mi moje maly endurko, se kterym jsem planoval trasu jet . Jsou ty silnicky aspon trochu prujezdny i na silnicnim stroji, nebo to ze mne vytrese dusi?
ja jel na cbcku do monaka z mnichova na jeden zatah,ale byl to hnus, ja mrtvej a spolujezdkyne na ferovku spala..jel jsem to od 20.00 do 15.00, pak jsem spal 1 den
WILL RACE FOR FOOD
smazak73 napsal:
Já ujel 1153 km za 15h z LIvorna domu v kuse ,asi 5 kafí,4 napoje typu semtex a pod.hnusu ,ale jako hrdina jsem si nepřipadal spíš jako de..l ve vočích hřebíky nálada na bodu mrazu! Už to nikdy delat nebudu jdu jezdit na motorce nebo závodit sám se sebou???
já to jel taky ale do prahy a fakt masakr a od udine pořád v dešti no prostě mazééééééééééc