PavelSv napsal:
Je dobře naleštěná jinak strašně vooxidovaná
Jak poznáš vooxidovanou motorku ...?? není nahodou sul bílá..??
Pokud je jak říkáš vooxidovaná tak je dobře umytá... :-)ale našel sem i místa kde se vapka dostane a tam byly starý stopy nějakýho maziva jen neutřený... třeba na drhý straně pro uchyt držáku kufrů....
Každopádně life vypadala krásně... a sůl mi nevadí....
Všechno se dá povolit vyčistit ...namzat...
že ti sůl nevadí říkáš proto že jsi asi neviděl pořádně zoxidovanou motorku, některé kousky z GB jsou opravdu oplzlé jako prase. prodejci fikaně lakují hlavy válcu apod.. pak je prdel něco rozebírat a pod..
Over than 250k km on BMW GS bikes
PavelSv napsal:
Pokud je jak říkáš vooxidovaná tak je dobře umytá... :-)ale našel sem i místa kde se vapka dostane a tam byly starý stopy nějakýho maziva jen neutřený... třeba na drhý straně pro uchyt držáku kufrů....
že ti sůl nevadí říkáš proto že jsi asi neviděl pořádně zoxidovanou motorku, některé kousky z GB jsou opravdu oplzlé jako prase. prodejci fikaně lakují hlavy válcu apod.. pak je prdel něco rozebírat a pod..
Od toho je přece servis ne ..,?
Stejně si toho na tom moc neudělám ....
A kdyby držela pohromadě třeba jen 10 let tak mi to stačí...
krom toho jak jinak se to projeví že prolezlá solí....?
někde jinde to poznám než na hlavách válců..??
.... " GSA 1150 SE " ....
servisak napsal:
Třebas nebude tak strašná.. nu což uvidíme
V týdnu až se vrátím z GB .. :-) tak tam zajedu .. no byl bych rád kdyby někdo semnou ( dojedu si pro vás po Praze a jemně kolem )
Ale stejně ji koupím už je tam záloha....nerad bych abi mi zdrhla
Na life je fakt pěkná a ani nemoc naleštěná, přijde mi taková normál...
Jen je to GS a tak zběhlej jako v bábě (transalp)v ní nejsem.
servisak napsal:
Není jak říkám viděl jsem ji a není to olezlej anglán jak už jsem jich pár letos viděl..
To jen byla "narážka" na to že neví co udělá sůl s motorkou.. Já to taky nevěděl než jsem viděl ty extremy když jsem se ted oháněl po 12ctce..
Over than 250k km on BMW GS bikes
PavelSv napsal:
Jak poznám vooxidovanou motorku? Tak mám doma taky 1150 dokonce o nějakej ten rok starší a pokud se podívám na svody brzdovej třmen zadní stupačky tak já je mám jak nový a ta z odkazu?
servisak napsal:
Není jak říkám viděl jsem ji a není to olezlej anglán jak už jsem jich pár letos viděl..
To jen byla "narážka" na to že neví co udělá sůl s motorkou.. Já to taky nevěděl než jsem viděl ty extremy když jsem se ted oháněl po 12ctce..
Taky sem právě objížděl kde co a vždy když bylo někde něco novýho .. (od někud ) tak sem jel znova, mě se 12tka moc nelíbí....a je to moc nový...
Tohle je asi to co hledám ... :-) modrá co vydrží kam si dát nohy a jede to ... :-)
Co jsem koukal na fotky,tak neco malo soleni tato krasavice dostala.Nejvic to poznas na kardanu ( hrany,vypousteci srouby) a taky prsa ( imbusy ). Ale jinak v ramci GB vypada docela zachovale. Urcite jeden z hezcich kousku z GB. Samoze az po moji ex policejni
milanosor přiložený následující obrázek:
[112.41Kb]
Upravil milanosor dne 13.05.2013 10:22
I pád na hubu je pohyb kupředu
Ono se musí na věc dívat rozumně. Pokud preferuji vzhled, asi nebudu kupovat moto z ostrovů. Jestli mi jde o celkový stav a provozní spolehlivost, nebudu koukat na povrchovou oxidaci, puchýře laku na prsou apod. No a jestli chci "výročku", pak vždycky zaplatím o něco víc.
Oproti mojí modrobílé od Martyho je tahle (podle foto) krásná. Ale stejně doporučuji před koupí důkladnou prohlídku s někým, kdo 1150 dobře zná. Věř mi, že spoustu detailů teď nevidíš a pokud Tě to dodatečně nemá mrzet, je lepší pohled dalšího nestranného, kdo mašinu koupit nechce.
Krizus napsal:
Ono se musí na věc dívat rozumně. Pokud preferuji vzhled, asi nebudu kupovat moto z ostrovů. Jestli mi jde o celkový stav a provozní spolehlivost, nebudu koukat na povrchovou oxidaci, puchýře laku na prsou apod. No a jestli chci "výročku", pak vždycky zaplatím o něco víc.
Oproti mojí modrobílé od Martyho je tahle (podle foto) krásná. Ale stejně doporučuji před koupí důkladnou prohlídku s někým, kdo 1150 dobře zná. Věř mi, že spoustu detailů teď nevidíš a pokud Tě to dodatečně nemá mrzet, je lepší pohled dalšího nestranného, kdo mašinu koupit nechce.
Já bych docela rád aby se na to někdo kouknul....ale nikomu se asi nechce .. :-) ale jak píšeš nejde mi ani tak o vzhled ale o funkčnost a aby něco vydržela....pár věcí co na ní bude KO se dá dát dohromady .. myslím ale že jich moc nebude ....ale pujdu di ní tak jako tak ...páč tohle byla jedna z hodně mála co sem viděl v tomle stavu ....
Nejsem žádný velký znalec BMW, ale mám od Martyho stejnou motorku od března 2012, takže něco přece jen vím. Bydlím v Hostavicích, což je do Říčan kousek. Pokud se dohodneme kdy, rád tam s Tebou zajedu.