TOLI napsal:
Nedělaj se nějaký taštičky do těch boků??? Na adv.
Touratech nabízí taštičky do Desierta I a II, jestli by šli použít do III nevím, zřejmě ano, ale mě ty laple na I a II přijdou širší, jak by to vypadalo, toť otázka. Též bych si tam něco dal.
Nevíte někdo jestli se dá s desiertem použít kovovej kryt předního světla(taková ta mřížka)? Na fotkách od TT maj jenom průhlednej makrolonovej.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Nevíte někdo jestli se dá s desiertem použít kovovej kryt předního světla(taková ta mřížka)? Na fotkách od TT maj jenom průhlednej makrolonovej.
Na 1150 to bez úprav nejde, na 1200 GS/A bohužel nevím.
TOLI napsal:
Na úvodní fotce novýho TT katalogu je 1200ADV s D3 a mřížkou, tak bych řek že jo
Aha ,novej katalog nemám tak to zkusím najít někde na webu líbí se mi ta mřížka od wunderlichu která je odklápěcí ale právě nevim jesli se vejde pod ten D3 zobáček.
Nedá se odklopit ,právě u toho wunderlicha je to přidělaný zespoda na tom rámečku kolem chladiče a celý se to nechá odklopit dopředu.Těma bočníma packama se to jen opírá o okraje světla.
Upravil toli dne 25.04.2012 13:40
TOLI napsal:
Pochopitelně že to jde. Upevnění nového typu mřížky a makrolonového krytu je stejné a vnější tvar je taky stejný. Na fotce je makrolon ale dá se tam cvaknout mřížka a opačně. Ty držáky jsou identické.
Nové typy mřížky i makrolonového plexi jsou sundavací - jen se to vytáhne z takových gumových čudlů a můžeš to odnést na záchod na benzínce a omýt to pod vodou v umyvadle. Nebo v některých zemích se vyplatí to nenasazovat vůbec. Podle mě to je praktičtější než odklápěcí verze.
Ak niekto hlada D III na R1200GS mam jeden z modelu 2011. Štít má 1/2 roka a pretože som na GS vymenil nadrž za GSA 33 l, tak mi tam nepasuje. Dám ho za 390 €.
Vilis přiložený následující obrázek: