Podle mě guma co najede 20 tisíc nemůže konkurovat v přilnavosti gumě co najede 6 tisíc. Ta guma je měkčí z určitýho důvodu. Neříkám, že to je špatně, pro někoho je to výhoda, ale já bych si takovou gumu na motorku nedal.
Zkušenosti nemám ani s jednou, bohužel venku je hnusně a proto filozofuji
Prostě pokud to má být guma na ty podmínky co píše (kamení, kořeny, bahno...), tak se všechny ostatní eliminovaly i když mají lepší nájezd a lepší hluk a cenu a jánevímco. Jiné prostě jsou v bahně k ničemu, tak tím je to dané. První podmínka je aby to bylo do terénu a druhá aby to nebylo na silnici nepoužitelné - což je třeba ta moje Stonemaster. Nevím co dál řešit.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Paul napsal:
Podle mě guma co najede 20 tisíc nemůže konkurovat v přilnavosti gumě co najede 6 tisíc. Ta guma je měkčí z určitýho důvodu. Neříkám, že to je špatně, pro někoho je to výhoda, ale já bych si takovou gumu na motorku nedal.
Zkušenosti nemám ani s jednou, bohužel venku je hnusně a proto filozofuji
myslis ze mam ako správny závistlivý Slovák zasadny dovod glorifikovat E09? Co je dokonca váš výrobok?
Poznam cloveka co nabehal 20tkm na TraiAttackoch a taky isty vykon ti daju aj BridgeStone TrialWing pricom ten Continental je je pani guma a tento konkretny Bridgestone je doslova nebezpečný.
kilometrový výkon rovnaký, jazdné vlastnosti neporovnateľné. Čo povieš teraz.
Mne sa skrátka zdá že Morabo apriori nič iné než Karoo nepripúšta... jednoducho bezdiskusie terénne karoo a ako jediné kritérium voľby sa zobral výkon v teréne. Ja nehovorím že Karoo nie, ja hovorím o iných možnostiach. To je ten rozdiel.
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
myslis ze mam ako správny závistlivý Slovák zasadny dovod glorifikovat E09? Co je dokonca váš výrobok?
Poznam cloveka co nabehal 20tkm na TraiAttackoch a taky isty vykon ti daju aj BridgeStone TrialWing pricom ten Continental je je pani guma a tento konkretny Bridgestone je doslova nebezpečný.
Mne sa skrátka zdá že Morabo apriori nič iné než Karoo nepripúšta... jednoducho bezdiskusie terénne karoo a ako jediné kritérium voľby sa zobral výkon v teréne. Ja nehovorím že Karoo nie, ja hovorím o iných možnostiach. To je ten rozdiel.
Já ti to neberu, ale prostě člověk co najede na E-09 20 tisíc kilometrů nemusí řešit gumy protože se nedostane na hranici jejich přilnavosti. Samozřejmě dokud nebude potřebovat zastavit na mokru.
raptor napsal:
Já ti to neberu, ale prostě člověk co najede na E-09 20 tisíc kilometrů nemusí řešit gumy protože se nedostane na hranici jejich přilnavosti. Samozřejmě dokud nebude potřebovat zastavit na mokru.
par sekund po tom co vznikla tato fotka som vdaka vlastnej sprostote dostal highsidera ktoreho som ustal... tolko k dosahovaniu hranic prilnavosti
pripominam ze toho highsidera som nedostal koli gume ale koli tomu ze som viac krutil plynom ako bolo zdrave lebo fotograf a testosteron
par sekund po tom co vznikla tato fotka som vdaka vlastnej sprostote dostal highsidera ktoreho som ustal... tolko k dosahovaniu hranic prilnavosti
pripominam ze toho highsidera som nedostal koli gume ale koli tomu ze som viac krutil plynom ako bolo zdrave lebo fotograf a testosteron
Pěkná fotka, ale myslím, že se tady mluvilo o problémech za mokra.
Plus ještě jednou říkám, že chápu, že někomu ty gumy můžou vyhovovat, byl to pouze osobní názor a nikomu ho nenutím.
27 příspěvků a většina naprosto mimo téma...
Když se někdo ptá na gumy určené na hardcore offroad, tak ho nezajímá, jaké maximální náklony se dají jezdit na E-09 nebo dalších pneumatikách, protože jsou v těch podmínkách, na které se pisatel ptal, nepoužitelné!
raptor: dá se na těch pneumatikách jezdit v bahně? Nedá! Tak proč to tady rozebíráte? Dá se jezdit na KarooT v bahně? Taky nedá, tak nemá smysl hádat se, kolik se najede na té nebo na té. Jediná, která se v bahně sama čistí je Karoo a tím je to dané. Kdybys věděl o jiné, která je v bahně použitelná, tak sem s tím, jinak to je jen plevelení vlákna.
Upravil TomasTT dne 24.06.2013 18:18
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Dík za rady. Myslím, že jsou vyčerpávající. Opravdu mě zájímá hlavně ten terén. Na asfaltu motorku nakláním dost. Na mokrém asfaltu o dost míň a o to víc jsem pokakanej. Ale co moc neřeším je nájezd 20 tisíc. Bude stačit tak kolem 5-6 t. To bych měl jednu gumu na 4 roky a to nechci. Jedny takový už doma už mám (Tourance), po 4 tisících není nic poznat.
Pěkná fotka, ale myslím, že se tady mluvilo o problémech za mokra.
Plus ještě jednou říkám, že chápu, že někomu ty gumy můžou vyhovovat, byl to pouze osobní názor a nikomu ho nenutím.
sorry.. zas takovej naklon to neni. A nevime, jak za to Raptor taha.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
raptor: dá se na těch pneumatikách jezdit v bahně? Nedá! Tak proč to tady rozebíráte? Dá se jezdit na KarooT v bahně? Taky nedá, tak nemá smysl hádat se, kolik se najede na té nebo na té. Jediná, která se v bahně sama čistí je Karoo a tím je to dané. Kdybys věděl o jiné, která je v bahně použitelná, tak sem s tím, jinak to je jen plevelení vlákna.
pirelli scorpion rally sa tiez v bahne necisti?
pirelli scorpion rally sa tiez v bahne necisti?
V rozmeru 19/17 o tom dost pochybuju, vypada to jak tkc, navic to je znacne neekonomicka volba....