Ahoj, kupovali jsme ty návleky na boty, když jsme jeli do Rumunska. Jsou docela dobře udělaný, podrážka je jenom pod špičkou boty, takže si je hned nerozedřež o stupačku. Rumunsko vydržely.
Kamarád na nich udělal zátěžový test, jezdil v nich v dešti Messengera po Praze a říkal, že jsou fakt dobrý, protože vydržely 3 týdny.
Jiné, co měl tak 2-3 dny.
Jenom tak pro informaci, roční nájezd takovýho kurýra po Praze na moto je cca 100tis. To je neskutečná prověrka jak motocyklů, tak veškerýho vybavení.
Pánové a poradíte něco na ruce? máte vyzkoušený nějaký opravdu nepromokavý rukavice,ale ne za 3tisíce :-(
Letos jsem vyzkoušel ty návleky od Louise(jako rukavice pro uklízečky),a to se nedá.
Nemáte vyzkoušenou něco co nepromokne i po několika hodinovym dešti? Děkuju...
[quote]pajaman napsal:
Jj,ale v těch palčácích nebo trojprstejch rukavicích mam pocit že bych si rozbil tlamu :-D[/quot]
Zdarte, ty trojprstovy navleky jsem si koupil a letos je otestoval v alpach. Pul denni dest ze snehem a ruce v teple a v suchu. Ovladani pacek vyrazne mene pohodlne, ale dalo se na tom zvyknout. Za to teplo a sucho to podle me stoji. A navic nezaberou temer zadne misto.
BMW 1200 GS a ///M3
Vevis jsi jen pravý Biker
Já vypral výstelku jednou a rozpadla se mi, tak už taky neperu[/quote]
Jencku,nepereš, protože nemáš co? Návleky na rukavice jsou dobré od pumpy.Ani nejsou na rukavicích cítit.Nepromok mám z lodi a dvoudílný, protože se mi do něj přes pupíček špatně leze.
Takže, dneska jsem si vyzvedl nemoky od Acerbisu a musím říci, že jsem příjemně překvapený. Nečekal jsem takovou kvalitu a pečlivost. Všechny švy jsou podlepené, bunda má větrání na zádech - kryté, aby do něj nezatékalo, síťovaná podšívka, super reflexní barva, reflexní nápisy Acerbis na zádech a na přední kapse. Gumy kolem pasu a rukou mají dostatečný rozsah. Kalhoty dole rozepínatelné zipem, návleky na boty dle mého velice kvalitně zpracované, pojmou i krosovou botu. K bundě a kalhotům dávají obal. Po vyzkoušení a balení zpátky jsem zjistil, že se tam dají dát i návleky, takže všechno pěkně uschované. Nevím co k tomu ještě dodat. Na fotkách jsem dal na obal CD pro přehled velikosti obalu. Např. do topcasu Big Husky se vejdou naležato vedle sebe dvě tyto nemok sady.
Velikosti jsme kupovali takto:
Hugitka - běžně "S" - nemoky "M"
Já - běžně "L" - nemoky "XL"
Obrázek je odkazem na další fotky:
Upravil xHackerM dne 09.07.2013 22:33
S tou síťovanou podšívkou- když jsem ještě používal jednodílný nepromok tak jsem ji z oblasti kalhot vystříhal protože není větší opruz než když se to pří oblíkání motá na boty přasky atp. dle mě je tam ta síťka uplně k ho*nu protože stejně se to obléká na oblečení a ne na holé tělo že by se to lepilp na kůži; takže za mě po zkušenostech jedině bez síťky vevnitř; teď mám dvoudílnej od louise a už tam síť není a bezva se to oblíká.
kim napsal:
S tou síťovanou podšívkou- když jsem ještě používal jednodílný nepromok tak jsem ji z oblasti kalhot vystříhal protože není větší opruz než když se to pří oblíkání motá na boty přasky atp. dle mě je tam ta síťka uplně k ho*nu protože stejně se to obléká na oblečení a ne na holé tělo že by se to lepilp na kůži; takže za mě po zkušenostech jedině bez síťky vevnitř; teď mám dvoudílnej od louise a už tam síť není a bezva se to oblíká.
Ta síťka je jen v bundě. Kalhoty jsou jak je vidět na fotkách jen nepromokavá vrstva s podlepeným švem
Jo a bunda má schovanou kapucu v límci
Upravil hugitka dne 10.07.2013 07:49
V bundě ta síťka vůbec nevadí, v kalhotech bych to chápal. Ale rozhodně bych nešel do jednodílného kompletu, nedovedu si představit, jak se do toho sápu. Nemoky jsme okamžitě vyzkoušeli a nejhorší je se ohnout a přetáhnout gatě přes patu, jinak je vyhráno a nikde nic nepřekáží. Uvidíme, jak obstojí v reálu...
xHackerM napsal:
V bundě ta síťka vůbec nevadí, v kalhotech bych to chápal. Ale rozhodně bych nešel do jednodílného kompletu, nedovedu si představit, jak se do toho sápu.
No právě proto jsem následně koupil ten dvojdíl-při jednom oblíkání jednodílu v autobus.zastávce mě museli přítomní čopráci podržet abych sebou nejebl o zem jak jsem se do té sítě zamotal bejt tam sám tak bych se musel zadeskovat jak čerstvě zasazený stromek abych se oblík
kim napsal:
No právě proto jsem následně koupil ten dvojdíl-při jednom oblíkání jednodílu v autobus.zastávce mě museli přítomní čopráci podržet abych sebou nejebl o zem jak jsem se do té sítě zamotal bejt tam sám tak bych se musel zadeskovat jak čerstvě zasazený stromek abych se oblík
ta představa jak se tam motáš mě upřímně rozesmála...
Jj tu spodní s kapucí chci jako nepromok vrstvu pod letní prodyšnou bundu i jako lehkou univerzálku ,zkoušel jsem ji u Tomáše jeto velmi šikovná a hlavně skladná věc