díky
je nějaký oficiální datum otevření té cesty 7C?
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Roman Jakub napsal:
To Joe: Že jsem tak smělý. Proč jste do toho Rumunska brali špunty, když jste jezdili po silnici? Mělo to vůbec smysl?
Ne vůbec nejsi smělý. Já jsem fotil jenom tam, kde jsem mohl zastavit a když se mi chtěl vytáhnout foťák. Až tam někdy pojedeš, tak si to dej c Czornej Sad kolem přehrady je to kousek za Baila Herculane to uvidíš asfalt jak sviňa. A nám pořád pršelo, normální bahenní lázně a uznej, že do toho bordelu se foťák, byť starý netahá. Pak se nám povedlo asi na 4 možná 5 hodin zabloudit v rozbahněném lese kde už to bylo trošku u některých na psycho, ale vyšlo to. To asi tak k tomu asfaltu a špuntům.
Myslím, že jsme jeli buď stejnou trasu. Složil jsem to jenom 4x a celkem na pohodu - moc toho neupadlo - ovšem jinde, tady jenom, jednou. Jel jem to na Touranckách. Sice dřina a nechci slovo mokro a bláto dlouho slyšet, ale přežili jsme. Byly chvíle, když jsem si přál už jen jediné - vyjet z těch s rágor a někde sebou plácnout a spát. Na Fagaraši jsme byli myslím v úterý a to nám tvrdili, že otevřou až v červenci. Bagr už byl sněhem prokousanej až ke kýča boudám.
Upravil Medik dne 09.06.2013 20:34
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
VasekLpL napsal:
v podkarpatí je miliony nádhernejch bábovek, budeš slintat od rána do rána, vezmu tě s sebou, příště, ju?
hele jestli pojedete někdo kolem (přes Maďarsko) a zbude vám pár kaček a místo v kufru, vemte mi prosím trochu píva - Soproni Meggy (višňové), jaksi se toho mohu uchlastat a zásobička už došla díky!
Myslel jsem na tebe Vašku, ale Maďarsko jsme jenom prolítli a nestavěli. I jsem měl ten sajrajt napsanej, bo bych si název nezapamatoval ani omylem.
Tak holt příště.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
VasekLpL napsal:
v podkarpatí je miliony nádhernejch bábovek, budeš slintat od rána do rána, vezmu tě s sebou, příště, ju?
hele jestli pojedete někdo kolem (přes Maďarsko) a zbude vám pár kaček a místo v kufru, vemte mi prosím trochu píva - Soproni Meggy (višňové), jaksi se toho mohu uchlastat a zásobička už došla díky!
Myslel jsem na tebe Vašku, ale Maďarsko jsme jenom prolítli a nestavěli. I jsem měl ten sajrajt napsanej, bo bych si název nezapamatoval ani omylem.
Tak holt příště.
Mediku, tak příště na mě nemysli, kdo má furt poslouchat to škytání?
moc díky, žes na mě nehodil bobka, nevadí, žes to nesehnal, pojedu asi koncem měsíce na UA, tak si koupím zásobičku
Waltr> díky za tip
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Může se hodit na cestě na Banát - MOTOSERVIS - Severin, Strada Pandurului 54 - je to ošklivý zaplivaný dvorek s dílnou ale týpek ví co dělá.. A je to levný.. Řídící jednotku na transalpa jsme tam sehnali za necelou pětistovku:-)
Přidavam se z dotazem, nejste zrovna ted nekdo v rumunsku nebo na ceste tam ? Jsem zrovna nekde v Madarsku u hranic a chtěl bych neco očíhnout tak na 2 dny než to navalim dal na jih
Do Rumunska vyrážím v sobotu brzo ráno.V Baia Mare snad k večeru.Pak bude nějaká motanice, Transfagaraš, Drákulův Hrad, naše GS určitě budou ládovat i terén.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.