morabo napsal:
musim rict, ze je to to nejsetrnejsi, co jsem s cockama zazil. Nic nedloubu, nic nevyplachuju, oko mne vubec nedrazdi. Zhruba tak po 25-27 dnech zacnu citit ze cocka trochu zapali, tak ji hned vyhodim, dam novou sadu a zase je klid. Nedonasim teda pri tomhle stylu uplne cely mesic. Delam to tak uz cca 9 mesicu a je to naprosto v pohode. Ted nekdy bych mel jit na vysetreni, tak uvidim, jestli mne s necim nevystrasi,ale dle subjektivnich pocitu, se moje oko od 13ti let, kdy jsem dostal brejle, nikdy necitilo lip, tak doufam, ze se mi to potvrdi. Tohle je totiz fakt pohoda a jak jsem psal, nemam temer ani potrebu si do oka neco kapat a ze jsem byl puvodne pri noseni cocek hotovy ocni prolevac.
Nicmene, bych si tipnul, ze je to vsechno totalne individualni, takze bych proste doporucil zkouset, ale za mne kontinualni stoji za to prubnout.
Borisi je to tvoje oko, ale imho si trochu hrajes s ohnem.
Ja bejt bakterie nebo jina berbera zasita mesic mezi cockou a wokem, tak jsem uplne extremne happy.
Upravil hicks dne 31.07.2013 00:44
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Je to mozny, na druhou stranu jsem mival daleko vetsi problemy prave s kazdodennm vyndavanim a nandavanim, kdy se mi tam casto dostal nejakej borel atd, coz mi odpadlo. Nic nemam zarudly, ani necitim zadny srkabani, jako se mi driv stavalo apod., Netvrdim, ze to je 100%, zatim jsem 9mesicu spokojenej. Snad to vydrzi.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Je to mozny, na druhou stranu jsem mival daleko vetsi problemy prave s kazdodennm vyndavanim a nandavanim, kdy se mi tam casto dostal nejakej borel atd, coz mi odpadlo. Nic nemam zarudly, ani necitim zadny srkabani, jako se mi driv stavalo apod., Netvrdim, ze to je 100%, zatim jsem 9mesicu spokojenej. Snad to vydrzi.
no je dobry, ze to alespon nekdo testuje
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Neboj, az mi vypadne oko, uvidis to prvni
Na druhou stranu pokud vim, tak Mira Nejedly kdysi rikal, ze cocky nevyndava uz dlouho, ale pritom myslim kontinualni nepouziva.
Zase kdyz je to potom na to udelany.... Nevim, jak rikam, ja si zatim chrochtam, uvidim co vocar.
Maiali nel Fango!
Tak to je supr zes nasel 'tu pravou' no a taky asi i levou. Ja zacinal s cockama pred asi 15 lety, zkusil taky milion, zakotvil u air optix mesicnich. Nejsou spatne, ale jelikoz je nosim jen obcas, tak prvni den me po par hodinach zacnou iritovat. Pak je to v pohode. Bryle mam zas tak zazite, ze se mi parkrat stalo, ze jsem se s nema sprchoval, pripadne ze jsem je hledal a uz jsem je mel na ocich... do helmy se vlezou a to az tak ze ji nasazuju a sundavam prez bryle sice jsem jedny rozbil nez jsem se naucil, ale ted to jde. Ty cocky co rikas mozna zkusim, ale jak pises je to vec individualni, treba pritelkyni vyhovovali i surevue, coz jsou hodne zastarale negelove cocky. Ty jsem ja po hodce vyndaval temer suche...