Miho napsal:
Já mám tuhle http://www.mapyki...-502000109 a ta je pro Bosnu v kroužkové vazbě. Tvoje volba mi našla mapy pro Černou Horu (nevím, jestli je to dobře).
Sorry uz jsem z toho zmateny. Myslel jsem Cernou horu. Pro BiH vezmu tu Slovinko+Chorvatsko+BiH 1:300000 v krouzkove co mas v odkazu. Ale nemuzu najit samotnou Cernou horu v krouzkove vazbe.Ani nevim jestli ji nekdo dela. Klidne muze byt i rozmer A5, A4 me samoze taky nevadi. Ale ty skladacky maji pri vecnem rozdelavani zivotnost max jednu dovcu....
MNG mám 1:250t oskenovanou plachtu, kterou jsem si vytiskl na A3, což je stále k přečtení. Je to vcelku dobrá mapa, jel jsem podle toho jel 2x bez problémů. Pokud bys měl zájem, klidně sken poskytnu...
Pokud by jsi poskytl,budu moc rad. Vytisknu a vezmu ho jako zalohu. Email mam v profilu. Diky M.
I pád na hubu je pohyb kupředu
puchyyla napsal:
MNG mám 1:250t oskenovanou plachtu, kterou jsem si vytiskl na A3, což je stále k přečtení. Je to vcelku dobrá mapa, jel jsem podle toho jel 2x bez problémů. Pokud bys měl zájem, klidně sken poskytnu...
Pokud by jsi poskytl,budu moc rad. Vytisknu a vezmu ho jako zalohu. Email mam v profilu. Diky M.
OK, večer pošlu. Má to něco málo přes 20MB. Pobere ti to mail? Každopádně když to do zítra nedojde, ozvi se...
puchyyla napsal:
OK, večer pošlu. Má to něco málo přes 20MB. Pobere ti to mail? Každopádně když to do zítra nedojde, ozvi se...