marino napsal:
Když už jsme v oblasti kolem GG, nemáte někdo zkušenost s vlakem skrz Tauernský tunel? Musíte mít vlastní kurty?
nemusis. Ale lidi si to tam nekurtovali... nicmene to stejne dost skakalo...
mmch; jsem se tam ocitnul omylem... jsem myslel, ze to je silnice a najednou jsem byl ve vlaku
Upravil hicks dne 22.07.2013 09:34
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bomba!
17 cm
marino napsal:
Když už jsme v oblasti kolem GG, nemáte někdo zkušenost s vlakem skrz Tauernský tunel? Musíte mít vlastní kurty?
jel jsem 9.7. Bad Gastein - Mallnitz, 1x moto, 2x jezdec, cena 17,- Euro, dojel jsem na vagón, zastavili mě, zařadil za 1, boční stojan a moto mi přikurtovali za řidítka k vagónu sami, nic jsem neměl, žádný problém
H
www.jantruhlar.cz
marino napsal:
jel jsem 9.7. Bad Gastein - Mallnitz, 1x moto, 2x jezdec, cena 17,- Euro, dojel jsem na vagón, zastavili mě, zařadil za 1, boční stojan a moto mi přikurtovali za řidítka k vagónu sami, nic jsem neměl, žádný problém
H
Pecka! my práve taky spíme v Gasteinu a proto asi pojedeme tunelem
díky za infa! snad toho mýh milouše dobře přivážou..
Marino
ST009 napsal:
POZOR- Za Matrei je to neprůjezdné - je tam zával. Museli jsem se vracet.
Dakujem,pomohlo mi to, toto som si prečítal v Zell am See.chcel som tam zostať 2 noci a urobiť ten "okruh" bez báglov. A tak som šiel dalej s kuframi.
;o) mě to taky pomohlo. Četl jsem to už v Čechách, značky v Mittersill tak trochu ignoroval a jako správnej neukázněnej čech se vydal vstříc výzvě, s myšlenkou, přeci to pro motorky nemůže bejt úplně zavřený, se někde prosmyknu nééé. No tak jsem se jel zpátky prosmyknout vlakem Bad Gastain-Mallnitz ;o))
www.jantruhlar.cz
podzim je tu. Nepotkavam uz zadny zmrzliny.. jen choppery, skutry a obcas GSo.
a mmch ted v zime je teprve videt, jak maji nase motorky navrch co se tyce pouzitelnosti. Na zmrzline je prej uz FEST zima. Navic zmrzlinari bejvaj vychrtly.. neb by se tam neslozili
17 cm
Jen postřeh- o víkendu jsem byl na gg, vlakem jsme nejeli, kolem závalu je objížďka. Teplota super, celý víkend v dresu.
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
Tak to je to co mi celou dobu bzucelo nad hlavou kdyz jsem tam nedavno byl. Kamerka
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...