budu se tam v sobotu nějak pohybovat taky, ale jak sem viděl vaše minulý tempo a odjezd do obory přes zákaz tak zůstanu u svých klidných tras
říkám si hurikán
Pátek a počasí je ZUPER - zitra bude ještě ZUPROVËJI
Kdo chce i tuto sobotu tak mám ................. 4. návrhy na projížďku ( není to žádné HARDCORE )
.......1. Lesy za Štěchovicema, Na štěchovičáku doprava, Malá Lečice, cesty lesem, 2x brodík, babská rokle, cesty lesem, les a zase les, brodik a domu nebo na Brdy.
.......2. Milovice - opuštěné letiště, les, cesty lesem, pěšinky, oblázky do kopce, cesty lesem a zase cesty lesem.
.......3. Jevany, cesty a pěšinky lesem, kořeny, trocha bahínka, prasečí stezka, cesta lesem a zase les.
.......4. Ralsko, Bělá pod DĚSEM - cesty lesem, pískem, houpačky, písčitá stezka lesem mezi skalama, cesty lesem a zase cesty lesem.
tak kam, kdo a kde se potkáme ?
Robert přiložený následující obrázek:
[198.07Kb]
Upravil Robert dne 26.09.2008 14:17
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Zdar, muzeme to trosku propojit. Nejdriv Milovice a pak se po cyklostezce premistit do Ralska . V Milovicich znam jeden extra krpalek, ktery se da zvladnout i s GS. Pak dal jet pres Benatky N/J do Ralska.
Cau,do Milovic bych se asi i pridal,ale jsem v offroudu novacek,takze nejaky extrem vyjezdy a pod.bych asi nedal ale priucil bych se rad
Takze kdo jede,kdy kde v kolik?
Mosquito napsal:
Xavier > nechces prekecat i Pepeho a nebo od nej vzit fotky apod? treba na DVD.
Pepe je pryc do nedele s rodinkou,takze smula.... jestli najdu volny dvd(cd mam dvd nevim) tak ti muzu vypalit aspon fotky ode mne.
Upravil xavier dne 26.09.2008 17:06
Dobrá tak tato sobata - 27 září, Lisá nad Labem v 10:00 - 10:20 (na náměstí u cukrárny, kdo se opozdí zavolá mi 602 228 452 ) . Cesta jak ji navrhnul Remarko ( Je dobrá ) pouze s kulturní vložkou ( Guláš s osmi ).
Nebude to hardcore ale špuntovky jsou přesto doporučené.
A tady seš i ty EMILIO, doufám že zase pojedeš.
Robert přiložený následující obrázek:
[194.57Kb]
Upravil Robert dne 26.09.2008 22:43
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
včera jsem byl na trati, po dlouhých deští posledních dní byla trať totálně pod vodou, takový masakr jsem dlouho nejezdil...tak s těmi vašimi hrochu opatrně, lehké Káčko bych si uměl představit ještě tahat, GéeSo ne......dnes jdu znovu