Skoro bych řek že jsou to ty samý co na kterejch to mám já. Takže za mě doporučuju jediný co že už trochu chytaj lišku ale tak jestli jsou tam od výroby (2001) tak maj na to asi právo...
In pivo veritas!
maqrtek: je to dělané doma, fotky jsem měl, ale nemůžu je najít takže udělám další a dám je sem
mara: smazal jsem tím otázku na kterou jsem průběhu roku našel odpověď, takže nebyl důvod ji zde nechávat
EDIT: fotky deflektoru jsou tady: http://www.bmwgs....ost_327511
Upravil DAGR dne 21.06.2013 15:32
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Taky se konečně chystám "okufrovat" motorku. Ještě nemám vybranou značku, ale spíš mi jde teď o objem. Jaký kdo máte objemy? Řeším poměr objem/šířka. Nechci to mít široký jak autobus.
A jakej objem máte topcase, aby si to nepřekáželo s bočníma?
Popř. nevíte kde sehnat nosič na top? Na netu nacházím jen na dvousvíci (já mám 2003). Díky za odpovědi.
Carlos ja mám úmyselne najmenšie Zegy Pro, mysllím že 31 litrové. Šírka motorky vzadu je myslím 90 alebo 95 centimetrov. Nosiče na topcase aj na bočné kufre mám od TT. Konkrétne tieto http://shop.toura...-2003.html
Nevim dat sem foto ale kufre som kupil od momula za 360€ aj z drzakama.zdasa mi ze su 38l.spokojnost nadovsetko.zhanal som na dakara hlavny stojan.bol som v servise a zbodu okolnosti som sa spital na stonan.mal tam na mensi gs a tak mi ho upravil na dlzku ktoru som potreboval.neni poznat ze je zmaleho gs.ako novi.usetril som 200€.za robotu aj zo stojanom si vipital 20€
Já mám toto. Jsou sice trochu širší ale nějak se mi ty úzký nelíbí. Schodou okolností se mě na to ptala i dálniční policie v Liberci jestli mi nevadí, že jsou kufry širší než řídítka ale dál to neřešili.
Tomyz přiložený následující obrázek:
Tomyz napsal:
Já mám toto. Jsou sice trochu širší ale nějak se mi ty úzký nelíbí. Schodou okolností se mě na to ptala i dálniční policie v Liberci jestli mi nevadí, že jsou kufry širší než řídítka ale dál to neřešili.
Kolik měří na šířku?
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad