Ahoj, ja jedu na 99%, jenda dle jeho slov 70%, zirafak nejede a ze vcerejsiho emailu chapu ze africatwin taky ne.
Ja v turecku a dal tim smerem taky nebyl. azerbajdzan zni hodne zajimave, ale je tam potreba vizum, a diky napjatym vztahum s armenii se to komplikuje.
Jenda uz v turecku byl, doufam ze mu to v praci vyjde a pojede
U mě se definitivně rozhodne na konci příštího týdne, ale pevně doufám, že nebudu mít problém. Já se lokalitou přizpůsobím, docela mě láká ten východ, ale jelikož jsem v těch koncích nikdy nebyl a mám v tom prd zkušenosti, opravdu bych raději jel v "týmu".
Ahoj, rad bych je 22.8 do Italie do Dolomit popripade treba na den, dva k mori. Kamaradu motorkaru mam hodne bohuzel tech co rocne najedou 1500-3000 km takze zadny cestovatele. Nechtel by se nekdo pridat? Na cilech nebaziruju a i terminu se muzu prizpusobit.
F 650 GS (00)
Ahoj, ja jedu na 99%, jenda dle jeho slov 70%, zirafak nejede a ze vcerejsiho emailu chapu ze africatwin taky ne.
Ja v turecku a dal tim smerem taky nebyl. azerbajdzan zni hodne zajimave, ale je tam potreba vizum, a diky napjatym vztahum s armenii se to komplikuje.
Jenda uz v turecku byl, doufam ze mu to v praci vyjde a pojede
U mě se definitivně rozhodne na konci příštího týdne, ale pevně doufám, že nebudu mít problém. Já se lokalitou přizpůsobím, docela mě láká ten východ, ale jelikož jsem v těch koncích nikdy nebyl a mám v tom prd zkušenosti, opravdu bych raději jel v "týmu".
tak jak to vypadá? U me se rozhodne zítra ale pevne verim ze to klapne. Jenda
Parukar napsal:
červen 2014 - Norsko na týden ? zatím jsme 2 kusy
jako dve holky?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Parukar napsal:
červen 2014 - Norsko na týden ? zatím jsme 2 kusy
jako dve holky?
Ne jsou to dva muslimové a obrátí tě během cesty na správnou víru