Petr-RSV napsal:
Jezdím tak, abych si to užil (takže na rychlost moc nehledím).
Přesně tak ! Ale ono je tam občas víc (občas míň) než má být. Stane se.. "Nechtěně"..
Ale mě zajímá třeba situace - např. prázdnej Strahovskej tunel (nebo jinej úsek, kde víte že měří a fotí stále). Spoléháte na helmu a SPZ zezadu ?
Žádný auta, dva pruhy, spěcháte.. O kolik víc to tam pošlete?
Tady je jasný, že je to vědomě a tudíž schválně!
Ne, že někde na pármetrovym úseku, kde je 30 jsem hrdinně projel 80..
Tak o kolik ?
lepsi je nemit Strahovskej tunel
všude dobře, s kávou nejlíp
..jezdim svizne (moto i auto). V obcich fakt dodrzuju tech +/- 50 km.h, protoze jezdim hodne, lidi se vrhaji do silnice jak sebevrazi a za mlada jsem byl sam srazen autem (nastesti jen potluceny). Mimo obec v aute 100-110 na moto okolo 120ti .... na dalnici u nas mam vyzkouseno, ze na tachu necelych 150 km.h (dle GPS +/- 140 km.h) nechava policii v klidu. V Reichu se v aute dovedu rozvasnit (kdyz provoz dovoli) i na tech 230+ km.h. 11pade tam pres 160 km.h obvykle netrapim. Top speed s vetrem v zadech a kuframa mam na sve brambore 204 km.h dle GPS.
... zatim bez bodu, za poslednich 10 let jednou lustrovan na moto, jednou v aute a jednou v aute v Reichu. Jedna pokuta za parkovani.
... snazim se nikoho neomezovat a neohrozovat, klidne pustim rychlejsi, neprejdizdim tam, kde muze neco nekam odbocit nebo vyjet, kolony predjizdim extra opatrne a kam nevidim, tam neletim.
Co se týče rychlosti, tak v obci 50-55, mimo tak 80-90, frekventované trasy 90-110 tak, abych držel krok s provozem a dálnice, když už tak do 120, pak už docela fičí...
Kolony - pokud to rozumně jde - tak proplouvám.
Hodně dobře se mi jezdilo v GB, provoz byl takový klidnější, řidiči vzájemně tolerantnější a míň "bezmozků". ______________
R1150R 2004
Jen nesouhlasim s tim Velko-Britskym vzorem. Minimalne v 2005/2006 (kdyz jsem tam pusobil rozmlsan cestovanim po Reichu) to na cestach mezi Birminghamem, Swindonem a Londynem bylo jak o zivot tak na infarkt...
Upravil Bubak dne 04.11.2013 12:36
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
Minimalne v 2005/2006 (kdyz jsem tam pusobil rozmlsan cestovanim po Reichu) to na cestach mezi Birminghamem, Swindonem a Londynem bylo jak o zivot tak na infarkt...
Může být - mám tušení, že od té doby ale zavedli bodový systém. Můžu hodnotit od 2010. Zrovna před cestou do Londýna nas domácí varovali - člověk zvyklý na Prahu čeká, kdy to přijde a ono nic. Jinak M40 (Birmingham - Londýn) pravidelně v pohodě. A vedlejšky vůbec paráda.
Ono celkově bych řekl, že tam řídí víc žen a víc starších lidí, takže jinak, než bez tolerance to prostě nejde.
Jo, ovšem nějak se mi zdá, že ať vyjedu kamkoliv na "západ", tak se jezdí nějak kultivovaněji. Kupodovu překvapili i Poláci, u nás prasí co se dá a doma beránci?
Přesně tak ! Ale ono je tam občas víc (občas míň) než má být. Stane se.. "Nechtěně"..
Ale mě zajímá třeba situace - např. prázdnej Strahovskej tunel (nebo jinej úsek, kde víte že měří a fotí stále). Spoléháte na helmu a SPZ zezadu ?
Žádný auta, dva pruhy, spěcháte.. O kolik víc to tam pošlete?
Tady je jasný, že je to vědomě a tudíž schválně!
Ne, že někde na pármetrovym úseku, kde je 30 jsem hrdinně projel 80..
Tak o kolik ?
lepsi je nemit Strahovskej tunel
Dnes jsem byl platit. Na 70 v tunelu natočeno 82. Samozřejmě auto.......
Jinak v těchto místech to dodržuji i na moto. Už jenom ztráta času někde na úřadech a kecy mi za to opravdu nestojí.... Pod kamerami raději klidně.
newman