Někdy to chce trochu cviku, mechanizmus bývá zaneřáděn prachem. Jednou rukou držíš klíček v poloze otevřeno a druhou rukou musíš se sedačkou pořádně zakvrdlat, aby se uvolnila z toho háčku, co ji zajišťuje.
Hopsan napsal:
Ahoj,
jen jsem se chtěl zeptat, jak jsi spokojenej s 11tkou? já se na ní tenkrát byl taky podívat i svést ale těch 55 se mi zdálo moc...
Kuba
Alda je spokojený,dostal k ní i světlo a kryt pod motor,takže byla komplet. Za výročku rv 98 super cena.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Hopsan napsal:
Ahoj,
jen jsem se chtěl zeptat, jak jsi spokojenej s 11tkou? já se na ní tenkrát byl taky podívat i svést ale těch 55 se mi zdálo moc...
Kuba
Chapu dotaz, protoze oba vime, ze motorka potrebovala a vlastne jeste potrebuje investice.
Brzdy KO, gumy KO, tlumice KO, vyklepany lozisko v krku rizeni atd.
Nicmene aniz bych na ni sahl, najel jsem s ni zatim 3500km a velky servisovani nechavam na zimu. Cim vic jezdim, tim mensi mam pocit, ze vubec nejaky investice potrebuje. Clovek si zvykne.
Nicmene se o ni tak jako tak pres zimu dobre postaram a asi vic nez jsem si myslel.
Zatim jsem dokoupil jen par veci, ktery chybely (kryty rukou, drzaky na kufry atd), mam pripravenej predni tlumic po renovaci, zadni necham udelat v zime.
Spokojenej jsem, je to 11tka jako kazda jina, nic ji nechybi a krome vyrocnich barev ani neprebyva. To, ze 12tka je lepsi je vec, ze kterou si stojim a nazor nikdy nezmenim, ale 11tku mam rad, coz poznate vsichni v prubehu zimy, az poslu po novym roce fotky. Jestli to dopadne tak jak si predstavuju tak to bude prda