to jsou mi věci ....
http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/honda/honda-xl-600v-transalp/honda-xl-600v-transalp-548190.html ...že bych ho koupil a předělat taky
všude dobře.....doma GSA
qwert napsal:
No origo kyvku jsem neměřil jestli by se tam vešla 18.Ale při tvé postavě bych raději uvažoval o te afře.
No jo, ale ta váha....po tom co jsem jezdil s 1150 a v podstatě se nepouštěl do větších akcí....bych sice rád silnou a velkou motorku...ale i když mám sílu tak jsem se mimo silnice s 1150 zbytečně dřel....při vzpomínce co jsem všechno projel s Dakarem a jak jsem si to užíval, tak holt bych rád zas těch cca 200 kg...ono je to znát.....a ještě holt kvůli rodině nebudu cestovat v takové míře....
No pokecáme, na jednoho alpíka se zajedu podívat koncem týdne, a jedno vymazlený XT , však víš čeká v cizině....furt zvažuji a sháním tlumočníka...
snad závidím že menší postavy a hubenější se nemusí ohlížet jak na tom vypadají.....malý mi nebylo jen 1150 GS.....a Káťa 990.....
prostě peníze a rodina a offroad.....s mojí vejškou a nasazením v práci chce nějaký oběti...ahoj