Dedkoid napsal:
Co se týče systému tak ten je svižný, ale je v něm pár <|>. Třeba společná hlasitost pro hudbu a vyzvánění. To opravdu nepochopim.
Dotaz na závěr. Kolik aplikací v telefonu potřebujete? 10, 20, 30 tisíc?
To s tebou musím souhlasit, díky bohu, že příští aktualizace tohle řeší. Jinak s těma aplikacema problém není, všechno co potřebuju najdu.
Milda: Chápu, že pro Tebe jako pro prodejce to asi není úplně fajn, ale já mám zkušenost vážně dobrou a nejsem jedinej, vím o více lidech co se zárukou neměli problém a to je drtivá většina z polský, italský nebo německý distribuce. Jinak o SW se bavit nebudu, chápu, že se to někomu nelíbí, ale to, že je to odladěný a funguje to i na levnějších zařízeních (což se o Androidu říct nedá) mi nikdo nevymluví.
Kuba: Přečti si to ještě jednou, tvoje úžasná cihla patří do Top modelů, tam to funguje . Já měl první Galaxy S a taky to docela jelo.
Firemní mám Sony xperia U s androidem a funguje to dobře akorát musim obden restartovat aby to nějak rozumně fungovalo. Soukromej mám Sony W200i vydrží tejden nabitej ,restartovat ho nikdy nemusím ,už ho mám asi 6let a furt fungují všechny funkce který u telefonu potřebuju tj. volat,psát,a něco si napsat. Navíc umí mp3 takže mě už možná dobrejch 10let budí Karel Gott se svým trezorem
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Já byl (přes poměrně velký předsudky) "donucenej" fungovat s Win na Nokii (lumia 800) a po ca roce používání k tomu nemám žádný větší výhrady. S Androidem mám zkušenosti na levnějších telefonech a tam to je katastrofa.
U mě Android. Od 4 výš a na slušném železu. Momentálně používám S4 a jsem spokojený. Podle množících se uživatelů kolem mě si ale asi dokážu představit život i s Windows Phone. Ty Lumie jsou slušné a prodávají se za dobré peníze. iPhone je asi taky v pohodě. Obvzlášť když používáš nějaké další Apple zařízení.
Takže podle mě jde si to ošahat a vybrat si to, co je ti nejbližší.
Milda_Km napsal:
By jste se divili co mám po šuplíkách. Můj oblíbenec Dancall 2711
Jeden muj zamestnanec dodnes pouziva Nokii 5110. Novou baterku jsem mu objednaval pred cca. 4 rokama a porad drzi 10 dni.
Ale je fakt, ze na netu moc nesurfuje
Jinak teda puvodnim zamerem nebylo resit, jaky system je OK. Me by asi vyhovovaly vsechny.
Slo mi predevsim o to, jestli existuje reseni, jak bojovat proti tomu, ze nas nutej porad kupovat aktualni hardware, protoze po dost kratkym case uz nestaci aktualizovanymu software.
U iPhonu je tohle jednoznacny. Max. je tak 3 roky, od smrti Jobse se ten interval spis zkracuje.
Funguje takhle i Android? Ted jsem nahral mame novej 4.3 do Galasy S3 a tel. se zpomalil, ikdyz to jeste docela jde. Ale kdyz si uvedomim, ze tenhle model se stale prodava, takze je clovek schopnej si ho koupit ted novej a pokud pouzije aktualni SW, ma razem pomalej telefon. To me fakt desi.
Alda napsal:
Jinak teda puvodnim zamerem nebylo resit, jaky system je OK. Me by asi vyhovovaly vsechny.
Slo mi predevsim o to, jestli existuje reseni, jak bojovat proti tomu, ze nas nutej porad kupovat aktualni hardware, protoze po dost kratkym case uz nestaci aktualizovanymu software.
U iPhonu je tohle jednoznacny. Max. je tak 3 roky, od smrti Jobse se ten interval spis zkracuje.
Funguje takhle i Android? Ted jsem nahral mame novej 4.3 do Galasy S3 a tel. se zpomalil, ikdyz to jeste docela jde. Ale kdyz si uvedomim, ze tenhle model se stale prodava, takze je clovek schopnej si ho koupit ted novej a pokud pouzije aktualni SW, ma razem pomalej telefon. To me fakt desi.
Máš pravdu. Mám HTC ONE a dorazila mi aktualizace systému,tak jsem netušíc zrady na ní kliknul a nainstaloval... Telefon zhnusněl! Ikony šeredný,jako když je namalovaly děti,prostředí divný a ne moc přehledný,počasí taky hnusný. Tak jsem nelenil a napsal výrobci,že takhle ne,že je to šlápnutí do h.o.v.n.a a že chci svůj původní starší systém. A víš co mi odpověděli? Že moc děkujou za podnět a uživatelskou recenzi,ale pokud jsem už abgrejdoval,tak mám smůlu a ani návrat k továrnímu nastavení mě toho šmejdu nezbaví a musim si hold zvyknout...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Alda napsal:
V takovém případě výrazně pomůže Reset do továrního nastavení.
Zazálohovat data (vnitřní SD se resetem smaže, externí ne), resetovat a obnovit data.
Tvůj telefon má stejně za sebou nejspíš již několik upgradů
Také záleží, kdy jsi natáhl 4.3, to vydání asi před měsícem bylo velmi nepodařené a přineslo s sebou dost problémů, Samsung to pak stáhl a v těchto dnech vyšla nová verze (zatím jen pro Vodafone), která by již měla být OK.
Obecně se reset při povýšení systému doporučuje, znatelně to zrychlí.
U S3 jsem zatím při povýšení systémů reset nedělal, nebylo potřeba, šlape svižně (ale zatím mám jen 4.1.2), ale třeba S1 bez resetu byla po upgrade téměř nepoužitelná.
Alda napsal:
Aldo S3 má problém po aktualizaci nového sw.. Já doporučuju pokud jede a nemá problémy tak není třeba aktualizovat.
Alda napsal:
Zazálohovat data (vnitřní SD se resetem smaže, externí ne), resetovat a obnovit data.
Také záleží, kdy jsi natáhl 4.3, to vydání asi před měsícem bylo velmi nepodařené a přineslo s sebou dost problémů, Samsung to pak stáhl a v těchto dnech vyšla nová verze (zatím jen pro Vodafone), která by již měla být OK.
U S3 jsem zatím při povýšení systémů reset nedělal, nebylo potřeba, šlape svižně (ale zatím mám jen 4.1.2), ale třeba S1 bez resetu byla po upgrade téměř nepoužitelná.
Nahraval jsem to ted v nedeli, je to ten posledni od Vodafonu. Jinej jsem vlastne ani nenasel, oni jsou vzdycky vsichni pozadu, Vodafone to pusti prvni.
Po upgradu probehl i kompletni reset. Jak rikam, neni to zly, ale je to proste znat.
Je to číslo sestavení (Nastavení -> O zařízení) JSS15J.I9300XXUGMK6 ?
On možná proběhl obyčejný reset, ale skoro určitě neproběhl Reset do továrního nastavení, ten neprobíhá automaticky, ten se spouští ručně, to bys přišel o všechna data, telefon by byl naprosto čistý bez jediného kontaktu, bez ručně instalovaných aplikací... a to by byl řev.
Dělá se to tady:
Nastavení - Záloha a obnovení -> Obnovit tovární data
Upravil Suky dne 10.12.2013 10:44
Ty kráso a patřim taky mezi ty co se na Iphone vyserou, na mojí pětce dnes což je 14 dní po záruce vypadli dva pixeli, k..va práce. A to moje dcera má po mě 2Gčko a drží jak 5110tka.
Alda napsal:
Nahraval jsem to ted v nedeli, je to ten posledni od Vodafonu. Jinej jsem vlastne ani nenasel, oni jsou vzdycky vsichni pozadu, Vodafone to pusti prvni.
Po upgradu probehl i kompletni reset. Jak rikam, neni to zly, ale je to proste znat.
Minulej týden asi 10 lidí s S3 , vše vodafone.. Origo zatím nikdo. Reklamuj jim to. Sám britex to navrhuje.
Suky napsal:
Je to číslo sestavení (Nastavení -> O zařízení) JSS15J.I9300XXUGMK6 ?
On možná proběhl obyčejný reset, ale skoro určitě neproběhl Reset do továrního nastavení, ten neprobíhá automaticky, ten se spouští ručně, to bys přišel o všechna data, telefon by byl naprosto čistý bez jediného kontaktu, bez ručně instalovaných aplikací... a to by byl řev.
Dělá se to tady:
Nastavení - Záloha a obnovení -> Obnovit tovární data
Jo obnovil jsem to do tovarniho. Zas uplne blbej nejsem
Rev nebyl, mame preci zalohy.