To: Peco: jedu: motorkari.cz, motoinzerce.cz, tipmoto.com, bazos.cz, mobile.de, nekdy i annonci, hyperinzerci, sbazar, proste jsem trosicku, ale uplne nepatrne v pasti...
sayide napsal:
To: Peco: jedu: motorkari.cz, motoinzerce.cz, tipmoto.com, bazos.cz, mobile.de, nekdy i annonci, hyperinzerci, sbazar, proste jsem trosicku, ale uplne nepatrne v pasti...
Kdo žere moc, tak se hltí Ale prošel jsem si tím taky.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jezte pridej autoscout24.de a ebay-kleinanzeigen.de nemci tam kupuji radi, hlavne na tom druhem, od soukromniku, moc neoje.bavaji at mas vycet kompletni a hlavu zamotanou
Jo pneu si precti na foru, treba ted jsme neco popsali se schreckem o mitasech v 650/800 sekci
Hezky vecer!
Tu posledni tady uz nekto inzeroval, podivej do soukrome inzerce. Ta nevypada zrovna spatne. Prostredni ne - to bych fakt neriskoval. Nejaka lepenice. Prvni je plastova nadrz, taky bych se vyhnul, kolegovi zacla tect a neni jediny. Mi se jen zda ze za 60 tisic ta motorka musi byt v celkem zubozenem stavu.
Spis pockej mesic dva, naskrabej nejake korunky...
nevím, jestli to můžu psát, když se rozhoduješ mezi mojí
ta žlutá - při 100.000 km a ještě ve dvou ty tlumiče budou rozhodně K.O., ale třeba je dělal.
a je tam prasklý plast, který chrání spodní budíky (jak je ukazatel směru vpravo)
radovant napsal:
Tu posledni tady uz nekto inzeroval, podivej do soukrome inzerce. Ta nevypada zrovna spatne. Prostredni ne - to bych fakt neriskoval. Nejaka lepenice. Prvni je plastova nadrz, taky bych se vyhnul, kolegovi zacla tect a neni jediny. Mi se jen zda ze za 60 tisic ta motorka musi byt v celkem zubozenem stavu.
Spis pockej mesic dva, naskrabej nejake korunky...
Ta první je ode mě. Proč by měla bejt v zu****ném stavu? Viděl jsi ji?
Cena na ročník a stav je si myslím odpovídající.
Vondri: sorry, hodnotim od monitoru ikdyz to nemam rad od fotek treba prsa, predni tlumic. Plastova nadrz dle zkusenosti okoli. Treba ja bych podle tech fotek o ni neuvazoval - mozna ale klamou.
Furt se motáš u nejlevnějších motorek,zkus přidat trošku víc jak tu někdo psal.Já byl jako ty 2x a lituju do teď.U Ninji se předpokladá co rok to majitel a po 4 letech KO když jí dáváš ale u MT-01 mě to mrzí.Proto si jí nechám než abych někomu nadělal problémy.Taky se ještě rozhoduju ale Bob je asi jistota sice možná víc stojí ale vynahradí ti to skákání kolem.
Mam z toho stejny pocit, prave ze ta zluta je puvodem od Boba, tak uvidime, chci se na ni dojet podivat... Musim se jen modlit, aby to bylo v poradku, pac ty penize jsou vazne dost velkej potiz chjo...
Je neco na co bych si mel davat pozor, za studena, za tepla, na co se zeptat. Je mi jasny, ze todle ctete furt dokola a uz vas to musi strasne stvat, tak to prosim zkuste jeste vydrzet, at uz koupim cokoli tak dam urcite vedet i jak to vypada po koupi, jestli se pudu zastrelit hned nebo az za chvili.
Me laka i to, ze na tom pojedu domu v tejdle zime
mozna me zase zitra neco napadne, tak budu jeste otravovat - diky
radovant napsal:
Vondri: sorry, hodnotim od monitoru ikdyz to nemam rad od fotek treba prsa, predni tlumic. Plastova nadrz dle zkusenosti okoli. Treba ja bych podle tech fotek o ni neuvazoval - mozna ale klamou.
Hodnoceni bylo nazorem a ne dogmatem
Neni to zadna lestenka. Je to pouzivana motorka. Ale technicky je bez problemu. Plastova nadrz bych nerekl ze je problem. Kdyby mela tect tak uz by za ty roky tekla. Predni tlumic tam je bez repase. Mel sem tam ohlins. Prodavam to bez doplnku za nizsi cenu. Ale co chtel kupujici vedet sem mu rekl kdyz volal.
Upravil vondri dne 19.12.2013 05:58
Pánové řešit kosmetiku na pohled od počítače, tomu nerozumím, stejně jako přesvědčení, že levná motorka = špatná motorka, a přišetřit = sehnat lepší. Viděl jsem už X motorek, u kterých majitelé nasadili vysokou cenu, a byl to ryzí optimismus. Také jezdím 11tku, kterou jsem z leštěnky proměnil během 50.000km v "používaný" stroj. U takhle starých motorek s tolika (přiznanými) kilometry bych rozhodně nedal na první a jediný dojem z vyjetých inzerátů. Podle mě je i úplně jedno, jestli mají patnáctileté tlumiče najeto přiznaných 60, nebo přiznaných 100.000km, stejně bych kupoval časem nové. Tlumiče s pružinami a jejich nastavení a pneumatiky jsou TO, co skutečně dělá jízdní vlastnosti motorky! Daleko víc by mě, jako kupujícího zajímalo, jestli je motorka rovná, nikam netáhne ani při plném brždění a nechá se vodit bez držení, jestli nemá vůle v podvozku, vymlácená ložiska uložení paraleveru, neblije z rozvodovky ani vidlice olej, nechvěje se kardan, nejsou volné a čepy uložení teleleveru, jestli jí perfektně řadí převodovka a nevyskakují kvalty, jestli si neklouzne a nesmrdí spojka, jestli motor nehulí po oleji, neklepe jak nemá a má zdravý zvuk, startuje a má dobrý volnoběh (ano i taková kravina jako volnoběh, může značit spoustu problémů dobudoucna)... Co se týká designu, když přihlédnu ke stavu, jako jestli to není opršelá orezlina, oběhl bych si všechny detaily, jestli nejsou podřené konce osy a kluzáky i brzdiče předního kola, stupačky, páky, válce, i převodku, jak motorka jede po boku, zkouknul bych brzdy, kolik mají asi před sebou, jestli nejsou kotouče už volné v uložení atd a podle toho posuzoval adekvátnost ceny... Prostě jsem chtěl říct, že vybírat podle inzerátu, kde je skutečně "jen něco málo vidět z pár fotek" je dost ošemetné, jsou to staré stroje se spoustou much, které se musejí posoudit zvlášť. Každý kus už je originál vzniklý přístupem bývalého majitele. Sám jsem kdysi po zkouknutí několika motorek jel radši do německa a koupil zdravou holou motorku se 76.000km od ženské a zničil si jí používáním k obrazu svému až časem sám a že jsem musel kupovat tlumiče, držáky na kufry, a pár drobností a nekoupil jí hotovou, mi nevadilo, protože jsem měl doma funkční celek, a díky tomu nemusel řešit nikdy X věcí najednou. Předloni jsem viděl holou černou R1100GS za 50k a vůbec bych neměl problém se na ní jet podívat. To, co rozhoduje o koupi je prostě vidět až na místě. Přeju dobrý kup a radost s novou starou motorkou.
Upravil Melizoy dne 21.12.2013 16:17
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Melizoy napsal:
Pánové řešit kosmetiku na pohled od počítače, tomu nerozumím, stejně jako přesvědčení, že levná motorka = špatná motorka, a přišetřit = sehnat lepší. Viděl jsem už X motorek, u kterých majitelé nasadili vysokou cenu, a byl to ryzí optimismus. Také jezdím 11tku, kterou jsem z leštěnky proměnil během 50.000km v "používaný" stroj. U takhle starých motorek s tolika (přiznanými) kilometry bych rozhodně nedal na první a jediný dojem z vyjetých inzerátů. Podle mě je i úplně jedno, jestli mají patnáctileté tlumiče najeto přiznaných 60, nebo přiznaných 100.000km, stejně bych kupoval časem nové. Tlumiče s pružinami a jejich nastavení a pneumatiky jsou TO, co skutečně dělá jízdní vlastnosti motorky! Daleko víc by mě, jako kupujícího zajímalo, jestli je motorka rovná, nikam netáhne ani při plném brždění a nechá se vodit bez držení, jestli nemá vůle v podvozku, vymlácená ložiska uložení paraleveru, neblije z rozvodovky ani vidlice olej, nechvěje se kardan, nejsou volné a čepy uložení teleleveru, jestli jí perfektně řadí převodovka a nevyskakují kvalty, jestli si neklouzne a nesmrdí spojka, jestli motor nehulí po oleji, neklepe jak nemá a má zdravý zvuk, startuje a má dobrý volnoběh (ano i taková kravina jako volnoběh, může značit spoustu problémů dobudoucna)... Co se týká designu, když přihlédnu ke stavu, jako jestli to není opršelá orezlina, oběhl bych si všechny detaily, jestli nejsou podřené konce osy a kluzáky i brzdiče předního kola, stupačky, páky, válce, i převodku, jak motorka jede po boku, zkouknul bych brzdy, kolik mají asi před sebou, jestli nejsou kotouče už volné v uložení atd a podle toho posuzoval adekvátnost ceny... Prostě jsem chtěl říct, že vybírat podle inzerátu, kde je skutečně "jen něco málo vidět z pár fotek" je dost ošemetné, jsou to staré stroje se spoustou much, které se musejí posoudit zvlášť. Každý kus už je originál vzniklý přístupem bývalého majitele. Sám jsem kdysi po zkouknutí několika motorek jel radši do německa a koupil zdravou holou motorku se 76.000km od ženské a zničil si jí používáním k obrazu svému až časem sám a že jsem musel kupovat tlumiče, držáky na kufry, a pár drobností k obrazu svému a nekoupil jí hotovou, mi nevadilo, protože jsem měl doma funkční celek, a díky tomu nemusel řešit nikdy X věcí najednou. Předloni jsem viděl holou černou R1100GS za 50k a vůbec bych neměl problém se na ní jet podívat. To, co rozhoduje o koupi je prostě vidět až na místě. Přeju dobrý kup a radost s novou starou motorkou.
To je právě to co z některých členů dělá ty znalce od počítače a to co tady popisuješ na celé stránce oni už poznají na těch pár dobře nafocených fotkách a vlastně pak přijdou i o to vidět tu nebo onu motorku ve skutečnosti která je většinou potom uplně jiná