schrek napsal:
Bobe uzij si ten kozenej rum je to luxus mam doma jeste 2 lahvinky co tam stoji uz 4 roky uz se tesim jak si je dam letos na silvestra. Celkem jich bylo 9 dostal jsem je v pekne drevene bedne
Schrekupán je znalec
znáš tento abuelo 12 Panama taky dobrota
Bob přiložený následující obrázek:
Díky za podporu kluci, dneska bylo fakt super počasíčko skoro jako na jaře. Měl jsem cukání vytáhnout moto a jet se trošičku projet na svátky :-) Uvidíme zítra jak bude jinak všem dodatečně krásný svátky.
schrek napsal:
Bobe uzij si ten kozenej rum je to luxus mam doma jeste 2 lahvinky co tam stoji uz 4 roky uz se tesim jak si je dam letos na silvestra. Celkem jich bylo 9 dostal jsem je v pekne drevene bedne
Schrekupán je znalec
S timto panamskym rumem jsem jeste nemel.tu cest, ale uz jsem ho u nas v rumovym baru videl. Ted jsem testoval Pink Pigeon z Mauricia a sel pekne. Nekdy se musis stavit v Olmiku a zajdem ochutnat par druhu.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Abuelo sem vozí můj dobrý známý,který pochází z Panamy. Usadil se po škole v Brně a začal sem tahat tenhle výbornej chlast. Okoštoval jsem všechny druhy a je výtečný.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jarys napsal:
Koukám Bobe že máme asi stejně nápadité ježíšky
hezký Jarys no a ted k tomu ještě nějakou tu 1100 gs jak to s tebou vypadá?bude něco na jaře?nemůžeš přece jenom o ní psát
Hele uvidím rád bych na jaře už něco spáchal ale radši už nic dopředu neplánuju.
Upravil Jarys dne 26.12.2013 20:57
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Bob napsal:
jezdím do Olmíku na lipanskou do jeepservisu bud hrdej máte nejlepší jeepservis v ČR,jak budu přez noc zajdem na rumíka.
Urcite, jooo kluci na Lipenske jsou super maj tam i pekny auta, spravuji komplet Ameriky
Čeština můj koníček
Zdar chlapi, ... byť jsem do fóra přišel nedávno (tušim v srpnu ), jsem tu často a je to super číst to tu fšecko takhle pohromadě... těšim se, že vás začnu poznávat, hlavně některé ... snad první akce, kde se zúčastním, bude jarní Radarka (přihlášku teprve budu posílat). Jsem ze Žamberka a o motorce jsem snil už od mala. Nejdřív ale nebyly kačky, pak jsem je sice měl, když jsem začal makat, ale nebyl čas... letos se mi to podařilo doladit a v srpnu jsem si koupil Dakara (viz galerie) ... Nicméně zpět k tématu, rád bych se taky pochlubil... ježíšek tu byl už před 14 dny, dáreček (již druhý tohoto typu ) se jmenuje Justýnka! Tak se přidávám k dalším několika podobným obdarovaným a přeji jim, ať jim to dobře roste a dělá jen radost!!
Rám na stavbu kola, ted´vybírám další příslušenství http://nenudsa.sk...013183127/ . Konečně mám svátky za sebou. Prsty pořezané, popálené, nějak se letos nedařilo, ale všem chutnalo.
https://www.zonerama.com/rop1
rop, no me nestasnou nahodou nuz spadl a propichnul celkem fest nohu takze soucitim s tebou
Čeština můj koníček
No tak já jsem dostal na moje Sertao central. stojánek, kryty ABS, rozšíření bočního stojánku a vše to je od TT no a pak jsem dostal knížku BMW-Zázrak na dvou kolech.
Takže veliká spokojenost
dusvla napsal:
Zdar chlapi, ... byť jsem do fóra přišel nedávno (tušim v srpnu ), jsem tu často a je to super číst to tu fšecko takhle pohromadě... těšim se, že vás začnu poznávat, hlavně některé ... snad první akce, kde se zúčastním, bude jarní Radarka (přihlášku teprve budu posílat). Jsem ze Žamberka a o motorce jsem snil už od mala. Nejdřív ale nebyly kačky, pak jsem je sice měl, když jsem začal makat, ale nebyl čas... letos se mi to podařilo doladit a v srpnu jsem si koupil Dakara (viz galerie) ... Nicméně zpět k tématu, rád bych se taky pochlubil... ježíšek tu byl už před 14 dny, dáreček (již druhý tohoto typu ) se jmenuje Justýnka! Tak se přidávám k dalším několika podobným obdarovaným a přeji jim, ať jim to dobře roste a dělá jen radost!!
Vlada
gratuluji krajánku a fandím ti :-) !!
no a co já našel pod stomeček?? hele lidi mě asi nejvíc potěšilo to že jsme se zase sešli všichni z rodiny pohromadě!
tak já taky přispěju parádní karimatka husky (sbalená 15x25 cm), funkční mikina loap (mimochodem taky made in china ) , řetězová pila, lednice, nějaký ty přihrádky na zeď do dílny, ale hlavně jsme se všichni sešli a nacpali si pupky
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
Třetího a konečně budoucího bikera jsem po dvou stopařkách dostal už v červnu, ale od Ježíška jsem dostal BMW Enduro Helm v bílo/modré. Tímto mu ooc děkuji. bylo to opravdu překvápko-manželka mě viděla,jak ji v Inveltu okukuji a zkouším.
schrek napsal:
Schrekupán je znalec
Jumíček taky můžu...
zetor přiložený následující obrázek:
My s Drákulkou jen praktické dárky - já kalednář bmwgs, osušku bmwgs, tunu jídla Adventure Menu, 5 kilo zrnkové kávy do presovače (stejně k nám dárci furt chodí na kafe), zapík Zippo atd., Drákula powerbanku se svítilnou Interphone + od místního člena a táty Garmin 660 v nejúplnější výbavě s držákem TT (už je namontováno) atd. A naše Kristýna skůtra, toho jsme před Vánocemi převáželi po ose 130 km z Moravy a jet to v +5°C rychlostí 45 km/h byla dobrá zábava...
schrek napsal:
Schrekupán je znalec
Jumíček taky můžu...
Ten Bacardi mam taky doma, dvě litrovky, chystam se na něj ... jakej je? Ja mam oblibu v kubánském Bucaneru, nebo je výborná Mulata (světlá i tmavá varianta - kudy teče, tudy léčí)
Upravil dusvla dne 30.12.2013 10:58