Ivane, posuď to, Ty jsi inženýr, dá se říci, že konstruktér létajících strojů, ocelový svařenec užavřeného profilu naruší dva otvory průměru 6mm, to si nemyslím, naopak, jsem úplně v klidu.
Při hledání výše uvedených stránek Rubeny jsem objevil i hezčí silentbloky, asi navštívím Rubenu a kouknu co tam mají.
Němec si to v BMW vymyslel dobře, prodají motorku, hlavně poslední modely jsou holé, kamarád si musel na 12tku ADV dokoupit i zadní blatník, aby našel akumulátor a nedoloval ho z bláta a inspirují k dalším nákupům tkzv. - rovnáků na vohejbáky.
Ale alespoň si mám s čím hrát...
Upravil bmwivo dne 31.12.2013 12:18
Ivoš.
Co na to BMW?
Neví někdo.
Tak snad by to mohly mýt nové ročníky už v sérii(samo že model Adventure)
Samozřejmě chápu,že vše do serie nikdy nedají,ale nabízí přímo BMW jako doplněk?
Jestli ne tak to asi tak horké nebude.
Samo že lepší pocit je lepší pocit
Písal som to hlavne ohľadom toho štupľovania diery a teórie, že vrub to určite je či sa to už páči alebo nie aj keď zanedbateľný, a na funkčnosť to vplyv mať nebude, to rameno je myslím bohate predimenzované.
Nevidím nič čim by som znevážil tvoju robotu, tak poprosím nabudúce bez zbytočného podjebávania.
Malakh napsal:
Písal som to hlavne ohľadom toho štupľovania diery a teórie, že vrub to určite je či sa to už páči alebo nie aj keď zanedbateľný, a na funkčnosť to vplyv mať nebude, to rameno je myslím bohate predimenzované.
Nevidím nič čim by som znevážil tvoju robotu, tak poprosím nabudúce bez zbytočného podjebávania.
...to je zajímavý termín " Podjebávanie"
Ak tomu dobre rozumím, tak o to tady určitě nejde, vždyť se bavíme o společném koníčku a vše je v pohodě
Upravil bmwivo dne 31.12.2013 15:14
Ivoš.
Ahoj.Mám dotaz na ty z vás, kteří mate doraz řízení od Touratechu na 1150 GS.Jde mě o montáž toho držáku kostky a brzdové hadice.Chci se zeptat jestli je potřeba nějak upravovat vedení hadic?Jak ta trubička co vede přes blatník do druhé kostky ,tak i ta hadice co vede nahoru jsou dost natěsno a nerad bych to pak někde urval.