Ty jo Kalif, toho se mel a fakt sme spolu projeli hodne :-) mel se uplne stejnou upravu, ale modryho a samozrejme tankarnu k tomu. Prodal sem ho za 14 tis pred 17ti lety .
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Fakt dobry tema ja zacal jako kazdy kluk na pincku splaseny trubky mi rikal tat..tak jsem si poridil jawu 90.na ni jsem atravil 13 let, dobra motorka vzdy jsem tihl k blatu..pak prisla po prevratu honda xl500.velmi solidni moto pak kawa600..technicky nabita motorka a vodnik.pak dr 800big .pak opet honda afrika twin..pak trnsalp.600 honda xlv 750.opet dr600.adr650.mozna jsem i nekt.moto i zapomen a ted bmw 1100gs a myslim ze je to konecna jsem s ni velmi spokojen je to fakt dobrý kus poctive prace takze at nam to vsem jezdi a jsme v poho mejte se..
TOLI napsal:
Pak sem renovoval a chvíly jezdil na Jawě 350/362 Californian
Tu sem prodal a za stržený prachy začal s BMW a zažil spoustu radostí na F650GS Dakar
Si delas pr*el?
Takovej skvost prodat, velkaaa skoda
Škoda to je ale nelituju toho - díky BMW sem toho spoustu zažil a pokud bych měl volný peníze tak si můžu postavit stejnou a už bych i věděl čemu se vyhnout takže by ve finále byla ještě dokonalejší
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Pěkný kluci.Jen koukám jako vejr,že někomu stojí za to dělat další vlákno o tom jak kdo dospěl k BMW,tady bylo prostoru dost a teď v tom bude maglajz.Nu když někdo nemá dost vlastních nápadů a nebo je línej hledat,je třeba použít cizí.Ale to už tu začíná být tradiční.
sadilek napsal:
Pěkný kluci.Jen koukám jako vejr,že někomu stojí za to dělat další vlákno o tom jak kdo dospěl k BMW,tady bylo prostoru dost a teď v tom bude maglajz.Nu když někdo nemá dost vlastních nápadů a nebo je línej hledat,je třeba použít cizí.Ale to už tu začíná být tradiční.
Pravda. Taky jsem to druhý vlákno nepochopil.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Ahoj chlapi, já se omlouvam, ono šlo o nápad nezávislej na tomhle vláknu a ano nevěděl sem o něm a ani nehledal. Já sem založil vlákno, kde sem spíš chtěl vědět kdy a jak přišlo na koupi BMW (tady je to o historii a fota majitelů motorek)a v rámci toho sem už na to byl upozorněn. Neumim to ale už uplně smazat a hlavně už tam byly komentáře a ty smazat nemůžu. Nebyl to záměr duplikovat a pokud vás to naštvalo tak sorry a omluva především zakladateli tohodle vlákna.
Upravil Macek01 dne 21.01.2014 12:56
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!