LORD napsal:
Jen jestli by jeste nejaky GS bylo, kdyby bmw melo trzby jen od tech co s tim jezdi jen off
Starejch dobrejch je na prodej dost.Takže kdo by chtěl,žádná škoda.
A ortodoxní asfalťáci by zakoupili stroje jiné.
Všimni si že Defendrů po silnicích moc nejezdí,ale náhražek hafo.
To univerzálnění věcí mě děsí.Třeba telefony bez tlačítek za pár let nekoupíš,páč to není in.Motorku bez abs taky ne.Tady vidím velkej prostor
pro jinak uvažující managery,kteří vsadí naopak na ortodoxní zákazníky,kteří
by nemuseli za těžký prachy vyhazovat z věcí věci co nechtějí,či nepotřebují.
Vím,že jsme v menšině a proto chápu,že moc peněz je velká,a té podlehla i KTM.Stále čekám na někoho kdo se vrátí ke kořenům!
A teraz vazne chlapi, ma to zmysel sa takto dotahovat, urazat a vyvysovat jeden nad druhym?
Myslim ze toto forum vzniklo kvoli niecomu inemu.
Nie kazdy kto si kupil GS je offroadak. Ja jazdim moto od mojich 15-tich rokov, teraz mam 38 a necitim sa byt menejcenny len preto ze nejazdim off.
GS som si vybral preto ze je to krasny a jedinecny stroj, vychadzal som z nazvu „CESTNE ENDURO“ kde ani vyrobca neudava kolko by mal clovek odjazdit na asfalte a kolko v terene ...ale zrejme som PÓZER.
Predpokladam ze vacsina z nas nosi sportovu obuv NIKE, ADIDAS, REEBOK atd, v popise je uvedene ze je to runningova obuv, trekova obuv a podobne.
..a teraz ruku na srdce, kto z nas nieje PÓZER??? 90% to nosime k rifliam miesto bezeckeho oblecenia napriklad do kina, obchodu, kaviarne ale vyrobca neudava ze je to caffe shoes, cinema shoes alebo shoping shoes.
Mozno sa mylim ale takto to vidim ja.
HONDA CB 1000R 2009, GILERA Nexus 300 i.e. 2011, BMW R1200 GS 2014
Mr GS napsal:
Michale,když se podíváš,jak to začalo,tak uvidíš,že já jsem napsal,že lidi,co používají GSo k ježdění výhradně po Alpách,kazí trh...a to je holej fakt.Těch lidí je masa a mají velkej a neblahej vliv na vývoj týhle motorky.Proti tomu nemůže nikdo nic říct.To je holá skutečnost a nikde jsem neslyšel,že je to nějaký tabu,o kterým nesmím veřejně psát.To,že to někoho urazí je jen jeho problém a jen tím potvrzuje,že se ho to týká.
Nikde jsem nepsal,že jsou odpad společnosti,ani nic jinýho,co by je mělo urážet.Prostě jsou to pozéři.Takových je všude mrak...ať mají supersport a otočí 2x Dubou a pak pózujou celý odpoledne na benzínce,nebo mají Hilux a jezděj jenom po Praze.Nikdo jim to nezakazuje,ale taky nikdo z nich nemůže zakázat nikomu o tom veřejně napsat,když je to prostě pravda.
On se do té skupiny lidí pasoval sám a tak nemůže být nasranej,že jsem to napsal bez obalu.Já nejsem TomášTT,abych to uměl napsat diplomaticky.
Jiná věc je ale to,že např.Alda,kterej semnou evidentně taky nesouhlasí,to může napsat normálně a můžu se s ním o tom bavit,jako běloch.Každej jsme napsali pár svých argumentů a myslet si může každej,co chce.
Jenomže Pamiltnovi argumenty rychle došly a začal kydat urážky,načež se sám urazil a demonstrativně jako odešel...to se na mě nezlob,ale to je trapný.Nic na tom nemění,že ho neznám a ani to,že ho Kuba nezná,ale to,co tady předvedl je hodně trapnej kousek.
Hele v pohode tebe jsem v hledacku nemel. Tvoje prispevky znam a mam pocit ze jsi rozumnej chlap. Tady jsou jiny volizovaci kouli TY k nim rozhodne nepatris To s tema pozerama samozrejme naprosto souhlasim,vidim to pokazdy pri zahajovani sezony s Inveltem Mej se