ad: nicméně jako doplňující údaj k vyhodnocení co nejpřesnější teploty motoru je to dobré.
Upravil Spitfire dne 08.04.2013 20:06
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
že by som mohol smažiť rezne a voda by bola OK
hypoteticky ked mi ten merač ukáže vela a voda bude ok, tak čo budem riešiť ? ....asi to čidlo toho mojho merača , ale na čo by som ho tam potom dával ? nechápem asi som prepracovaný
Zdravim četl jsem celý článek a předelání z malého na velký displej jsem řešil už před rokem.Koupil jsem použité buďíky z nějaké bouračky vyvrtal krytku na řiďítku vysoustružil tlačítko co tlačí na mikrospínač zapojil a vše maká bez problému.Tedy až na venkovní teplotu.Celé to vyšlo na 3.tis.kč.
gigo napsal:
Zdravim četl jsem celý článek a předelání z malého na velký displej jsem řešil už před rokem.Koupil jsem použité buďíky z nějaké bouračky vyvrtal krytku na řiďítku vysoustružil tlačítko co tlačí na mikrospínač zapojil a vše maká bez problému.Tedy až na venkovní teplotu.Celé to vyšlo na 3.tis.kč.
Sqele, konečně použitelný argument.
Ta teplota ti nejede, pže ještě musíš osadit čidlo teploty, konektor tam je, ale zaslepený. Koukni zepředu pod světlomet tlumeného. Nalevo tam budeš mit díru kam ten snímač přijde. Možná ti ho i ježek nacení.
Vim o tom to čidlo teploty jsem zatim neřešil.Ješte dodam že tachometr je z STčka a bliká celkový počet km což jsem čekal.Muselo by se to spárovat s ŘJ.
gigo napsal:
Vim o tom to čidlo teploty jsem zatim neřešil.Ješte dodam že tachometr je z STčka a bliká celkový počet km což jsem čekal.Muselo by se to spárovat s ŘJ.
A pak se ti přepíše počet na vyšší kterej kde je.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
gigo napsal:
Domluv se s nekym kdo ma GS911 at ti prepise km v budikach podle udaje v RJ.
Prestane ti to blikat, blika to pze se ty 2 udaje lisi..
Kdyby jste nekdo chtel budiky tak jedny jsou na motorkarich spodni kryt maji pozkozenej ale ten se da vymenit ze stavajiciho.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
trochu otazka mimo, myslite zeby slo na ten pravej mikrospinac napojit pridavny svetla ? Jen bych sehnal cepicku a vyvrtal diru do plastu.
Upravil schrek dne 15.05.2013 22:24
Čeština můj koníček
tak jsem taky jako gigo koupil budíky s velkým displayem s rozbitým sklem u otáčkoměru a myslel,že ho přehodím z mého původního,jenže soudruzi z BMW byli opět o krok vepředu ,tudíž musím sehnat jiné. nemá někdo vrchní kryt na prodej????????? pochybuju,že by existovalo nějaké náhradní řešení.
celkové KM blikají protože se liší udaje v budíkach a v jednotce. jenže je problem že se vpisuje vyšší počet km at už z jednotky nebo budíku.leda sehnat nějakýho lečitele kterej to vpíše jak chce majitel
pro Schreka: Uřčitě to pujde jen musíš najít na pinech kde přísluší k tomu tlačítku dělal jsem na hradních RT z klaksonoveho tlačítka ovládání PTP na vysílačce.. jen něco ovladá kostra a něco plus.. ale určitě ti to pujde
strogas napsal:
tak jsem taky jako gigo koupil budíky s velkým displayem s rozbitým sklem u otáčkoměru a myslel,že ho přehodím z mého původního,jenže soudruzi z BMW byli opět o krok vepředu ,tudíž musím sehnat jiné. nemá někdo vrchní kryt na prodej????????? pochybuju,že by existovalo nějaké náhradní řešení.
Horni kryt jde normalne koupit resil jsem to kdyz se mi roztekla palubka ale stoji celkem ranec
Čeština můj koníček
servisak napsal:
pro Schreka: Uřčitě to pujde jen musíš najít na pinech kde přísluší k tomu tlačítku dělal jsem na hradních RT z klaksonoveho tlačítka ovládání PTP na vysílačce.. jen něco ovladá kostra a něco plus.. ale určitě ti to pujde
Jjj uz sem to vyresil normalne sem to smiknul a bylo to a napajel novy kabliky a protahl tlacitko bude ovladat voltmetr v palubce
Čeština můj koníček