Remus511 napsal:
Pánové mnohokrát děkuji za rady. Nakonec jsem došel k závěru, že pro najíždění tepovky a omezeného času na trénink cca 90 minut bude nejlepší silnička.. Minimální údržba a téměř žádné čištění..
Velikost jak u které značky.. 56, 58
Celokarbon
Cena max 75 000,-
Já vím, že je to stejné jako když hledám opálenou brunetku a pak chci zrzečku kde platí čím rezavější střecha tím vlhčí sklep
Děkuju
Njn, někdy si nevybíráš
Tak to už jde mimo mne, jéžišmarja, tak on chtěl nejdřív fulla a pak jde do kola a bude jezdit mezi autobusama no já se pose.ru
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal:
Pánové mnohokrát děkuji za rady. Nakonec jsem došel k závěru, že pro najíždění tepovky a omezeného času na trénink cca 90 minut bude nejlepší silnička.. Minimální údržba a téměř žádné čištění..
Začnu od konce.. s údržbou a a čištěním máš pravdu
Ale jestli máš málo času na trénink - cca 90 minut, tak si myslím, že rychleji se zřídíš na kole v terénu než na silnici a hlavně - nejsou tam auta. Taky je otázka, zda silničku "ušlapeš", ono to má totiž docela těžké převody.
Pokud jsi silničku nejezdil, tak tě musím upozornit na to, že sedlo je výš než řidítka a tudíž si na ten posed musíš zvyknout
Když už chceš mermomocí silničku, tak to bych hledal spíš něco mezi tzv. fitness koly - mají trochu jinou konstrukci a hlavně rovná řidítka, akorát nevím, jestli se nějaké v tak vysoké ceně dělají.
A vůbec.. . v tvém případě dávat toliko peněz za kolo mi přijde jako blbost, když vlastně nevíš co chceš a co ti bude vyhovovat Tož tak..
Remus511 napsal:
Začnu od konce.. s údržbou a a čištěním máš pravdu
Ale jestli máš málo času na trénink - cca 90 minut, tak si myslím, že rychleji se zřídíš na kole v terénu než na silnici a hlavně - nejsou tam auta. Taky je otázka, zda silničku "ušlapeš", ono to má totiž docela těžké převody.
Pokud jsi silničku nejezdil, tak tě musím upozornit na to, že sedlo je výš než řidítka a tudíž si na ten posed musíš zvyknout
Když už chceš mermomocí silničku, tak to bych hledal spíš něco mezi tzv. fitness koly - mají trochu jinou konstrukci a hlavně rovná řidítka, akorát nevím, jestli se nějaké v tak vysoké ceně dělají.
A vůbec.. . v tvém případě dávat toliko peněz za kolo mi přijde jako blbost, když vlastně nevíš co chceš a co ti bude vyhovovat Tož tak..
Ani s tím čištěním nemáte pravdu.Jezdím silnici celoročně a čistit musíš tak jako tak.Zimák je zapotřebí,protože blatníky nic nenahradí a základ je suchý zadek,jinak trpíš.A v tomhle počasí dvojnásob.A nebo kup spinningové kolo a ještě zůstane na pořádnou dovolenou na moto.
Dum spiro,spero.
Má zkušenost je taková že na horským kole se nadřu mnohem víc (což je asi to co bys potřeboval) dostanu se rychle do tempa a udržuju vysokou frekvenci šlapání a tepu.Na silničním je to bohužel v našich podmínkách dost na houby- silnice jsou rozbitý a najít úsek kde to můžeš rozbalit a držet půl hodiny je docela problém.U vás na těch rovinkách to bude asi lepší to jako jo.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Silnice je paradni zalezitost,ale trochu neco jineho nez horske kolo.Na druhou stranu je nesmysl jezdit pouze teren.To by clovek to horske kolo musel kupovat kazdy rok nove.Retez na silnicce je na 10000km.Na horskem ho menis 3x za sezonu i kdyz trenujes na silnicce.Na provoz je horske kolo proste drahe.Co se tyce namahy mi to prijde stejne.Kazdopadne je na silnici lehci jezdit na tepy na ktere potrebuju.Teren je sice narocny,ale clovek zase nema potrebu jet porad rychle a taky se tam hur jezdi frekvencne.Kazdopadne pravidelne trenovani pouze v terenu je nesmysl.
Na druhou stranu dat za silnicku 75000kc a jezdit na ni 1-1,5h je taky nesmysl.Na to staci silnicka za 30000kc.
Upravil vevis dne 04.02.2014 22:40
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Na zimu idealni.Ale slapat na tom v lete je uchylnost.
Kazdopadne za mlada jsem na rotopedu pres zimu slapal denne 3h.Rekord mam 5h a to bylo ve sklepe,kde nebylo nic.Zadna televize,radio atd.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!