jasny , ta moje poznamka o DVD byla uplne na neco jineho sem dal dve veci dohromady
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
DVD bude v lednu, únoru, te´d mám jiný starosti a není to zas takový legrace ... vybrat z těch 50ti hodin záběrů 30-45 minut
Šotoliny jsem teď dlouho neviděl, tak omluva že otázka zůstala bez odpovědi.
No ja nevim, ale NTSC je televizni norma pro USA a severni ameriku, my pouzivame PAL. Nastav pal a 25/50fps protoze vic fps neznamena v tomhle pripade lip kdyz to pak budes konvertovat ve vysledku do HD s 25fps. Musis si uvedomit ze ten prepocet z 30/60 na 25/60 ti to video rozhodi, protoze ti nejaky snimky "zbydou". Hlavne kvuli vetsi snimkove frekvenci u NTSC nezyskas v podstate zadnou vyssi kvalitu obrazu oproti PALu. Drzel bych se teda "evropskeho" nastaveni a to je PAL a 25/50fps
tak dnesk ajsme vyzkousel par veci, natacel jsme besidku ve skolce 720/50 b.o.h.a.tee staci na takovy zabery 1080/50 je trochu vic vyhlazenejsi ale vpodstet ze dvou metru kdyz hledis na monitor nemas sanci poznat rozdil, jinak bylo poznat ze to zarivkovy svetlo neni ono
Uz, aby bylo teplo a ozkousel jsem to na masine .
Upravil schrek dne 18.12.2013 20:35
Čeština můj koníček
Já s tou X7 natáčel divadlo na velkém podiu na stativu ze setmělého sálu do světla. Kámoš pro kterého jsem to dělal jenom koukal jaký, že to má obraz a zvuk.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
posli taky ukazku jak jsi posla tu jeskyni, rad se na tyhle opravdu natoceny veci v realu podivam, zadny testy na Youtube kde nevis jak a kdy, jinak jak uz sem psal byl jsem rozhodnutej pro X7 jelikoz vimjak nataci viz tvoje video na Radarce , ale prisla nabidka na GPH3+BE za cenu jeste o 2000,- levnejsi jak X7 takze sem vzal Hero
Čeština můj koníček
tak nabijecka z Honkongu vcetne 3 baterek dorazila provadim test baterii jestli maji deklarovanou kapacitu, zatim prvni misto deklarovanych 1600mAh , ma priblizne stejnou kapacitu jak origo a to 1200mAh , dnes otestuju druhou
jinak nevim zda je to jen muj subjektivni dojem, ale baterie nabita dodanou nabijeckou vydrzela dele natacet jak kdyz jsem ji nabijel v kamere
Čeština můj koníček
Nazdar tak jsem koupil v Honkongu dalsi model nabijecky pro GOPRO a je to cestovni a na dve baterky, udelam par testu, ale vypada to suprove a hlavne je malinkata, nevyhoda oproti konvencnim nabijeckam ( http://www.czc.cz...1_230V_12V ) je, ze pri jizde se budou muset zajistit baterky treba gumickou a taky, ze kdyz tam dam dve baterie, tak to bude trvat dve hodiny a neco do plne kapacity
tak s malou skladnou nabijeckou jsem maximalne spokojen takze, kdyby mel nekdo zajem prodam tuhel http://www.gsmobi...ero-3.html nabijecku za cenu 200,-
Upravil schrek dne 07.02.2014 13:02
Čeština můj koníček