No ja jsem si ofiko zaplatil a stahnul vsechny dily LWR... a koukam na to pokazde kdyz prijdu z hospody
Nevite nekdo, jak se da sehant LWD? Na tech strankach jsem to nejak nenasel ke stazeni, ani za penize. Pokud mozno v original zvuku, ti chlapi maji vyborne hlasky!
randolf napsal:
No ja jsem si ofiko zaplatil a stahnul vsechny dily LWR... a koukam na to pokazde kdyz prijdu z hospody
Nevite nekdo, jak se da sehant LWD? Na tech strankach jsem to nejak nenasel ke stazeni, ani za penize. Pokud mozno v original zvuku, ti chlapi maji vyborne hlasky!
Mám to v origo angl. v PC. Teď jsem na to koukal v nemocnici. Sice jsem rozumněl každý 99 slovo,ale i tak to jde.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
randolf napsal:
V nabídce TT mají komplet všechno (bez češtiny), takže jestli neřešíš cenu a chceš to ofiko, můžeš zkusit
Maiali nel Fango!
A to víte že původně to mělo být na KTM .....ale firma KTM jim ukázala FUCK OFF ORANGE LONG WAY tak celý zklamaný vzaly za vděk BMW.
Ty bozi v KTM si teďkonc asi musej drbat LC.
Hele a měli k tomu připravenou i cisternu?
Maiali nel Fango!
KTM chtel hlavne Charlie,Evan byl od zacatku pro BMW...pravda kdyz se na to KTM vykaslalo z obav,ze by to nezvladli,byly zklamany.Je to hned v prvnim dile.Na takovy cestovani mi beztak prijde BMW lepsi
Ja to taky poctive koupil,aspon mam na zacatku kazdyho dilu uvitani s mym jmenem
Upravil xavier dne 10.10.2008 13:13
Aktualne 1250 GSA HP
Si takhle dneska jedu po silnici a v tý mlze se něco leskne u kraje. Zastavím a vidím cédéčko. Ne. Dývídýčko. A na něm je nahraný LWR v Češtině. Sakra to mám štěstí. No tak jdu koukat. Tak zatim. Pak napíšu pocity.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
... mam pocit ze tyhle dva blazni si sice uzivaji zivota a jezdeni na motorkach, na druhou stranu ale netrivialnim zpusobem financujou charitu a do tech zemi ktery videli a kde je fakt bida se snazej posilat nejakou pomoc ... aprachy na ni ziskavaji i z tech divek, tricek a tak ...
a ty jejich DVDcka nejsou az tak drahy ... aeshop jim funguje perfektne adorucujou do 3 dni ...
... mam pocit ze tyhle dva blazni si sice uzivaji zivota a jezdeni na motorkach, na druhou stranu ale netrivialnim zpusobem financujou charitu a do tech zemi ktery videli a kde je fakt bida se snazej posilat nejakou pomoc ... aprachy na ni ziskavaji i z tech divek, tricek a tak ...
a ty jejich DVDcka nejsou az tak drahy ... aeshop jim funguje perfektne adorucujou do 3 dni ...
toz asi tak ..
JJ jenže je to v angličtině... a co blbej českej člověk,kterej neumí ni žbleptnout? Já bych rád koupil originál,ale nerzumim...
Tak jsem si počkal až to bude na kabelu a nahrál si to česky pro vlastní potřebu. To snad neni na závadu.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Asi tak. Když to dávaj v TV v češtině proč si to nenahrát když to v dnešní době jde. V AJ mám doma už dlouho a až ted jsem pochopil různý věci. Jsem ještě dítě študující za komančů, takže anglina nebyla můj obor ve škole. V origu tomu rozumím jen málo. Musel jsem si to zastavivat a číst tytulky abych pochopil. A to nebylo až tak ono. Ted je to lepší.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak jsem to zkouknul a je to super. Už to jedu po druhý. Má to uplně jiný grády. Je to fakt super. Jsem zvědav na LWD jestli ho někdy budu mít, jak to bude s ním. To se mě už nijak zvlášt nelíbilo.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi