Slusně prodřený..
Čekal bych,že oblečení vydrží víc,já spadl ve cca. 100 km/h a kalhoty jen lehce potrhaný,takhle zničení to rozhodně nebylo.
Kolik jste jeli když nastal tento fatalní karambol?
jo.. pry to ma zatim horsi nez ja.. ja to mam ale hlubsi.
Ad. rychlost -- 40-60 :/
btW: me kopytko..
hicks přiložený následující obrázek:
[70.47Kb]
Upravil hicks dne 07.08.2009 16:25
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
[126.61Kb]
17 cm
to snad ani ne, spis az vyjedete jako ja v teniskach... mozna stoji za ti se podivat na poradnej silnicni lisej
17 cm
Diskuze je to pěkná. Trochu moc se to ale hrotí. I já jsem si jednou lišej v kraťasech přivodil. Nebylo to příjemné, ale ani nic na umření. Prostě jsem si pak měsíc dva loupal strupy. Nejsem zastáncem ježdění v žabkách protože po nohách musím chodit do práce a to se strupame jde hodně špatně. Ale na druhou stranu na popojetí po městě se rvát do RP2 nebudu. Nevím jak ostatní, ale na kolo si taky RP2 neberete a jedete. Pravda v polabské nížině se rychlost nevyhrotí, ale u nás v horách je to někdy šrumec a nemáme na sobě nic než vlastní kožich. Čili na popojetí rukavice kotníkovou pevnou botu a helmu. Popojetí je třeba chápat jako popojetí t.j. tam kde rychlost nepřekročí 30-40km/hod. Přejezd Prosek - Jižní město po magistrále tedy není popojetí.
Hicksi nožka je kvalitní to ostatní ujde. Děda říkal nešikovné maso musí dolu.
Lidí jsem viděl i letos v kraťasech hodně, když byly čtyřicítky, i já tak po městě vyjel.
To že ale potkám pána na Transalpu DNESKA, kdy je asi 10, nebo 11 stipňů....
Škoda že jsem taky jel a nemohl ho zblejsknout, nohy měl uplně červený....
Maiali nel Fango!
Takova jedna varovna... Nevim o tom vic, ale popisek dole hovori za vse...
Nevim jestli na to do letnich veder nezapomenu, ale radsi svoje sem tam laxnejsi oblikaci navyky trochu prehodnotim...
PS: pro Kubu: pan holt asi nemel Mizuna...
morabo přiložený následující obrázek:
Ouuuuuu brrrrr..... Právě se chystám s motorkou na technickou do vedlejší vesnice....dobře Morabo- přesvědčil jsi mne- jdu sundat ty rifle a beru moto kalhoty
Nečetl jsem celý vlákno, ale jedna sestra z nemocnice mi řikala, že dost motorkářů jim skape na odřeniny, protože neměli na sobě žádný hadry...prej když máš fakt hodně velký odřeniny/spáleniny dostane se Ti do toho infekce nebo jak to řikala pak teploty a jdeš....
... od doby co jezdím na motorce a řeším motohadry, tak jsem docela začal uvažovat v čem vlastně jezdím na kole
... při sjezdu z GG nás na motorkách, regulérně předjížděli cyklisti (cca 65-70 km/h) a asi tak 10% z nich mělo alespoň helmu ... já jsem srab a na kole při rychlosti nad 40 km/h mám fakt bobky ...
(ch)stepan