Nemá cenu to komentovat... někdy žádný úhybný manévr nemůžeš udělat, nebo si snad myslíš, že jsem ještě toho zajíce chtěl srazit? Co bych z toho měl? Vždy se snažím vyhnout srážce. Vždy.... kdybych to neudělal tak už jsem byl na kapotě té fábie...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
nevim jak budu reagovat priste u nas je srnek jak sracek (podle mne tak 3x vic nez zajicu :-) ) takze driv nebo pozdejc to nastane znova - posledne (2009) mi vbehla primo pod kolo neuhejbal sem ani by to za tu 1sec neslo - zatnul jsem v si silou ridirka a snazil se uderzet primej smer - odhodila mne predni kolo tak o pul metru a zadnim sem ji prejel - motorka tancovala tak 200m po silnici ale protoze sem nemel prebrzdeno a primej smer ustal sem to a krome chlupu kde se jen da a ohnutyho padaku bez nasledku - tenktar jeste 3pade takze ja srnka 1:0 - nicim mensim se nevzrusuj zajic je jen vetsi mekej kamen :-) prase bych potkat nechtel to uz by bylo o zivot
mimohodem zajimavej pristup maji v rumunsku - tenkrat v banatu jsme s mistnima resili jak to maji se srnkama tak to neznaji - kdokoliv nekde vidi srnu jde pro flintu a ma posviceni - tenhle pristup se mi libi :-)
Upravil milanek dne 28.03.2014 22:01
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
milanek napsal:
mimohodem zajimavej pristup maji v rumunsku - tenkrat v banatu jsme s mistnima resili jak to maji se srnkama tak to neznaji - kdokoliv nekde vidi srnu jde pro flintu a ma posviceni - tenhle pristup se mi libi :-)
vzdyt policka.. to je skoro Rumunsko
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mmch ja bych se rany i od zajice pri vyssi rychlosti bal. Nemyslete si, ze ty vase tkane jsou pevnejsi, nez jeho.
duvod navic pro chraneny koleno + holen.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2