Měl by mít mě Akorát teda to počasí co hlásí nic moc, asi budu nabalená jak eskymák
Loni to bylo v sobotu a celý týden před lilo jako z konve. Ještě v pátek večer pršelo... Byla jsem nervozní jako sáňky v létě a nakonec bylo počasí ideální. ani horko ani zima. tak se necháme překvapit jak to bude letos
Předpověď vypadá líp než na začátku týdne +-13°C a pravděpodobnost srážek jen 10% Ale v sobotu má lejt, tak jsem na to zvědavá
Akorát teda přítel říkal, že jestli sebou plácnu a něco ulomím, tak Ti to pak mám poslat k proplacení, že kdybs mi ten lístek neprodal, tak jsem mohla mít všechny blinkry, zrcátka atd.
Akorát teda přítel říkal, že jestli sebou plácnu a něco ulomím, tak Ti to pak mám poslat k proplacení, že kdybs mi ten lístek neprodal, tak jsem mohla mít všechny blinkry, zrcátka atd.
Nemáš důvod sebou plácat ... Já to tam položila jednou v nulové rychlosti a vše pobraly padáky...
Nemáš důvod sebou plácat ... Já to tam položila jednou v nulové rychlosti a vše pobraly padáky...
Důvod možná není, ale jeden nikdy neví, to víš, jsem přeci holka šikovná a už teď mám každé zrcátko jiné
Tak přátelé, včera jsme to absolvovali se synem a mohu jen doporučit! Organizace bez chybičky, program vynikající. Doporučil bych každému před začátkem sezóny na rozhýbání, znovunalezení spojení s moto, prostě paráda.
Ráno byl odjezd v cca 6hod z Liberce a při 1,5 pod nulou to bylo spíše na morál, ale stále se to zlepšovalo, takže pohoda.
Charlie a jeho pomocníci vše zvládali na výbornou.
Za sebe konstatuji, že je stále co zlepšovat a některé kousky, které se zkoušeli na volné "bezpečné" ploše bych v reálu zažít nechtěl ;o).
Byl jsem se synem a nějak podezřele mu to šlo (začíná, měl najeto cca 700km), tak jsem byl rád, že byl umístěn do jiné skupiny a mě zbylo alespoň něco otcovské autority.
Ještě jednou díky všem organizátorům a zase někdy na podobné atrakci naviděnou.
Budu se opakovat, ale každému bych na začátku sezóny dané doporučil.
H
www.jantruhlar.cz
Takže vážení po vložení karty do PC je stav následující 406 fotek + 49 videí. Projdeme to a protřídíme nepovedené snímky (ale jak jsem to tak procházela moc jich nebude) a věřím, že se na fotkách či na videu každý najde