Tak pan Servisák udělal fotku aktuálního stavu motoru a zjistil, že prosakující olej byl způsoben dvěma volnými šrouby pod olejovým filtrem. Celkově je prý motor v dobré kondici, i ta ozubená kolečka.
Michale, Ty voe, Ty vyjedeš letos na moto jen s tou Tvojí bedýnkou zbytků z moto v kufru auta. To mi říkej, že todle dá někdo dohromady ;o))
www.jantruhlar.cz
Bohužel nezjistili. Ačkoliv má motor 80, tak dle Milanových slov je vše jak nové a nejeví známky opotřebení. Takže jak bude motor zpátky v rámu (čtvrtek), tak budu hledat chybu někde jinde. Možná nedostatečně šlapu na řadičku. Zkusím to nějak vypozorovat a budu to zkoumat i u druhé motorky, jestli to dělá nebo ne. Teď třeba vím, že stačí trošku poštelovat řadičku a hned se řadí naprosto jinak. Na druhé je více nahoře a řadil jsem s tím jak kdybych na tom seděl poprvé.
Upravil xHackerM dne 27.05.2014 12:14
Nevím zda Vám to pomůže,ale mě zafungovalo trochu povolit řetěz.Vypozoroval jsem totiž,že kvalt nedrží při naložené motorce a většinou při rozjezdu do kopce,když stojím na brzdě.Zkuste to a uvidíte.
sadilek napsal:
Nevím zda Vám to pomůže,ale mě zafungovalo trochu povolit řetěz.Vypozoroval jsem totiž,že kvalt nedrží při naložené motorce a většinou při rozjezdu do kopce,když stojím na brzdě.Zkuste to a uvidíte.
No tak to taky zkusím. To že to dělá motorka když je naložená a hlavně ve dvou je svatá pravda . Když jedu sám a nalehko tak to neudělá. Ikdyž na druhou stranu řetěz mám správně napnutý, ale zkusím ho ještě více uvolnit.