lako napsal:
tady foto (je to starší fotka ale zrovna čistím telefon..) : oholené kol. náhonu a nové
Jo, měl jsem to nachlup stejně. A když jsem to složil, zatmelil, zašrouboval a utáhnul, tak jsem na zemi uviděl tu zkroucenou mrchu trubku, která se tam musí nacpat úplně nejdřív. Ještě teď se mi dělá černo před očima, když si na to vzpomenu *pissed*
lako napsal:
tady foto (je to starší fotka ale zrovna čistím telefon..) : oholené kol. náhonu a nové
Jo, měl jsem to nachlup stejně. A když jsem to složil, zatmelil, zašrouboval a utáhnul, tak jsem na zemi uviděl tu zkroucenou mrchu trubku, která se tam musí nacpat úplně nejdřív. Ještě teď se mi dělá černo před očima, když si na to vzpomenu *pissed*
To mě taky sundával jsem to asi 5x, měnil jsem totiž i tu segrovku co drží ovládání spojky..
Over than 250k km on BMW GS bikes
zdarec jak odvzdušnit chladící systém na F800?
do chadícího systému jsem dal žlutou kapalinu Motul. Je to přímo pro motorky chladící kapalina.
díky
Martin
macabe - měl bys to přesunout do sekce "dvouválcové" 650 nebo 800ccm.
Jinak tady máš od Sisa docela "polopatický" postup odvzdušnění F650 twin, F800 - příspěvek č.10: http://www.bmwgs....ost_289738. U těchto modelů je to trochu zdlouhavější, ale když se budeš držet toho postupu, tak to půjde.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...