Díky za odkaz
Tak těch 26 h asi proto, že z Terstu ještě zajíždějí do Ravenny
A je to Minoan Lines
Dříve jezdil Anek rovnou Terst - Iqoumenitsa za 22 hod
Jak plánuješ cestu do Terstu ?
Pojedeš v noci rovnou na loď ?
Někdy mezi 16. - 20.5. se chystám vyjíždět do Albánie a pak možná ještě dál, po ose na dakarovi. Rád se s někým z vás po cestě potkám a třeba k nějaké skupině po cestě přidám (Pojedu z Brna).
To Petr AT: Ted to vypada, ze se ke mne prida jeste cast kamosu z Roadodendronu. Vyjizdime nekdy v patek dopoledne, prespime nekde na lavice nebo v parciku a rano na trajekt. Nerad jezdim v noci...
Hlasim uspesny byt nuceny navrat o 2 dny dřív - albanku jsme stihli ještě paradne jen uprk před povodnema na balkane byl trochu divokej - tolik brodu a blata jsme nestihly pomalu ani v albosce :-) nicmene zazitku zase plna hlava ten vychod je proste jina liga :-)
mimochodem mam tu slouply 2+2 dalnicni znamky rakousko + slovinsko s platnosti od včera za dekuju kdyby někdo chtel
Upravil milanek dne 16.05.2014 13:59
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
frantisek napsal:
To Petr AT: Ted to vypada, ze se ke mne prida jeste cast kamosu z Roadodendronu. Vyjizdime nekdy v patek dopoledne, prespime nekde na lavice nebo v parciku a rano na trajekt. Nerad jezdim v noci...
Kolikátého vám jede ten trajekt?My jedeme 7.6.2014 v 5:30 hodin.
.
Tak to my jedem o tyden driv, 31.5. rano. Az se budes nalodovat, my uz budem jen vzpominat, zrejme v Sarajevu. Kolik vas jede? Nas je nakonec 5 stroju, velmi ruznoroda smeska. Od triumpha Scramblera, KTM 690, Afriku, 1150 GS po moji starou herku.
Tak zitra taky vyrazime cca 10 dni , jedu poprve tak jsem plny ocekavani. 800gs,650gs twin, Triumf 800xc. Autem do Podgorice a pak hlavni cil Albanie.
Upravil mutas dne 29.05.2014 22:16
F 700 gs
Tak se ted valim v hotelu,asi 12 km od Vlore,vracime se z recka.recko me docela zklamalo,vsechno drahy lidi nas..ny,more nic moc.tady je to uple o necem jinym.rano na trnu pro jidlo a piti jsme si uzili,cechy tu maji docela radi a tak nam udelali i super cenu.to same v hotelu.jediny co me prekvapilo ze je problem s platebni kartou mastercard,vetsinou tu berou jen visacard.
Upravil Danes dne 06.06.2014 15:29
BMW GS 1200 adventure a Babeta.