A tak se taky pridam. Pres Buchlaky jsem se najezdil do Zlina z Brna, jeste nez byla dalnice do Holesova. Nikdy problem. Ale je fakt ze vzdy v tydnu. Souhlasim s Vascem, cesta na Jezov je PARADNI.
BMW 1200 GS a ///M3
aldaGS1 napsal:
A tak se taky pridam. Pres Buchlaky jsem se najezdil do Zlina z Brna, jeste nez byla dalnice do Holesova. Nikdy problem. Ale je fakt ze vzdy v tydnu. Souhlasim s Vascem, cesta na Jezov je PARADNI.
Těší mě, že velebíš můj kraj (Ježov) :-))
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Bubak napsal:
... byl jsem tam jednou brzy z jara, kdy tam bylo na "zavodniky" jeste moc zima. Meli tam luxusni zelnacku.... ..ale obecne se snazim vynechavat mista, ze kterych si kdejaci c.u.r.a.c.i delaji zavodni okruhy v beznem provozu.....
tak to jsme se tam tenkrát potkali, byli tam s Tebou nějací Hondy
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Kasak napsal:
Na Buchláky to mám daleko,jezdím tam občas kamionem. Mě se líbí z Železného Brodu na Tanvald!
hell yeah.. tam Hixovo 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kasak napsal:
Na Buchláky to mám daleko,jezdím tam občas kamionem. Mě se líbí z Železného Brodu na Tanvald!
hell yeah.. tam Hixovo
Takže je reálná šance, že tam uvidím LCčko tažené prasetem? No, cesta už je tam široká dost, bývalo to veselejší.
Já mám zase docela rád 11tku tak nějak od Doudleb až do Bruntálu.
Upravil Medik dne 10.06.2014 07:33
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kasak napsal:
hell yeah.. tam Hixovo
Takže je reálná šance, že tam uvidím LCčko tažené prasetem? No, cesta už je tam široká dost, bývalo to veselejší.
Bruntal neznam ale uz jenom podle nazvu to zni drsne. Morava?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No, mě tam klucí pouští ještě pořád bez víza Jo, je to ta silnice do Ostravy, ale tam jsem nikdy nedojel. Ostrava je myslím na Moravském území, ale nejsem ji zcela jist, že se tak i cítí, je tam něco jako Slezsko a podobně.
Nicméně jako všude na světě - čím vyšší kopce, tím lepší lidi. A tam už kopce jsou, nemusíš se bát.
Upravil Medik dne 10.06.2014 10:13
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kasak napsal:
hell yeah.. tam Hixovo
To si slecna u gynekologa vyskoci na kozu, on ji na ni koukne a povida
"No jo, typickej Bruntal"
"coze??"
"okoli hezky, ale hrozna dira"Carpe diem