Luky...nevím zda to tam půjde, ale asi ne a není podle čeho udělat kopyto.
Kluci hotovo je pro DM3555, Strndy,. Dejavu...kdo mi ještě psal, tak mi to prosím připomeňte...od vás třech, doufám, že mám v PM adresu
všude dobře.....doma GSA
Jedna sada se mi vrací. Zabalené jsem to odnesl na poštu. Kamarád mi dodatečně sdělil, že to nevyrobil z karbonu, ale z lamina s tím, cituji ,, udělat to karbonové a přestříkat to na černo, aby karbon zanikl je největší kravina a přirovnal to ke koupení Mercedesu a na mo navlíknou karoserii z Moskviče. To znamená, až se sada vrátí bude volná...je z lamina...nic jiného dál vyrábět nenechám pro nikoho. A myslím, že bude nejlépe objednávat v TT sice jiná cena a hlavně z ,, úžasného materiálu ,, který mi za dva roky začal praskat.
Nemám na to čas a ušetřím starosti sobě i známénu, který to dělá spíš z lásky ke mě, než pro peníze.
všude dobře.....doma GSA
Ono jde trošku o to, že v TT je jiná cena proto, že někdo musel vymyslet ten tvar a udělat to. Když máš k dispozici vzor a nemusíš vyrábět prototypy, tak se produkce dost výrazně zlevní, protože ten vývoj nemusíš rozpouštět do jednotlivých kusů.
Jinak na 1150GSA mám ty boční kryty od konce roku 2003, tedy už deset let a mám pořád ty stejné a nevidím, že by mi nějak praskaly.
Jen jsem je za těch 10 let přestříkal na bílo a vloni potáhnul folií s potiskem když se dělal polep celé motorky. Ale jsou to pořád ty samé, původní kryty koupené v roce 2003.
pepanek1150 napsal:
Jedna sada se mi vrací. Zabalené jsem to odnesl na poštu. Kamarád mi dodatečně sdělil, že to nevyrobil z karbonu, ale z lamina s tím, cituji ,, udělat to karbonové a přestříkat to na černo, aby karbon zanikl je největší kravina a přirovnal to ke koupení Mercedesu a na mo navlíknou karoserii z Moskviče. To znamená, až se sada vrátí bude volná...je z lamina...nic jiného dál vyrábět nenechám pro nikoho. A myslím, že bude nejlépe objednávat v TT sice jiná cena a hlavně z ,, úžasného materiálu ,, který mi za dva roky začal praskat.
Nemám na to čas a ušetřím starosti sobě i známénu, který to dělá spíš z lásky ke mě, než pro peníze.
tak teda nechtěl jsem se vůbec vyjadřovat , ale .....
1. chápu,že to člověk myslí dobře a nakonec se bije do hlavy , že se na to nevys...
2. pokud si objednám Mercedes s ka Moskvič chci ho dostat
3. nechci nic vracet apod. prostě to je vždycky risk,ale pan kamárád již to dělal asi s velkou nechuti , protože to provedení stojí za ho..., nastřik katastrofa balilo se to asi ještě mokré ,protože jdou vydět kuličky po balicím papíru, bílá místa bez barvy) bez pilníku bych to taky nedopasoval,nevleze se podložka pod šroub
Sic to tak nevypadá, ale opravdu nechci hanit něčí snahu nebo šikovnost(já bych to samozřejmě nezmák)
Ale pokud se něco né uplně zdaří tak sklopím ocas a jedu dál a né že ještě mrčím a opírám se do druhých....
No já to ještě nerozbalil, ale předpokládám, že ta moje sada je také asi z lamina...pokud ano tak, tak se musím ohradit...
ZAPLATIL JSEM HNED JAKMILE MI DORAZIL BALÍK
DOMLUVENO BYLO, ŽE TO BUDE KARBON PŘESTŘÍKANÝ NA ČERNO...důvod proč jsem to tak chtěl je že na motorce z karbonu nic nemám a nechtěl jsem s tím začínat, ta černá se k tomu hodí víc a hodnotit tento názor nebo nechuť to tak udělat se mělo před přijetím objednávky
KDYŽ POMINU JAK DLOUHO TO TRVALO....NO POCHOPIT SE TO DÁ A BEZ TOHO DÁ JEZDIT TAKÉ
ZPRACOVÁNÍ POKUD BY ODPOVÍDALO CENĚ, TAK V POHO, ALE POKUD TO NĚKDO ODFLÁKL TÍM ŽE TO ZABALIL MOKRO A POD TAK JE TO NA VRÁCENÍ.
Jakmile to rozbalím tak poreferuji.
Jo přesně tak u mě, psal jsem pepankovi1150 PM...zatím se neozval, tak uvidíme zda to nějak lidsky resp. rozumně vyřešíme
Upravil DM3555 dne 10.04.2014 21:06
na PM jsem zareagoval...sorry nedostávám se moc k PC, něco jsem zadal, něco odeslal a něco bylo vyrobeno..vím, že jsem se do toho neměl pouštět vůbec a to mám základní právní vzdělání také...takže sorry, ostatní formou PM
všude dobře.....doma GSA
Co se vrátí nechám opravit a přestříkat ještě jenou na černo a za nějakou cenu dle dohody dám k odběru. aby mi to neleželo v garáži. Tím ukončím téma podsedlové kryty
TTomáši, kdyby mi to nepopraskalo a to jezdím lehký of 20% vůči asfaltu, tak by jsem TT podsedláky asi neměnil a měl jsemm klid. Teď jsem moc rád, za současné provedení.
všude dobře.....doma GSA