ale jo, já 6/100 taky neřeším, jen se mi nezdá, že bych to zase tak moc a často honil ale nejspíš s tím ještě neumím jezdit .
Tvá barevná kombinace je moc pěkná, mé barvy jsou zeleno černé
Jara Cimrman napsal:
Pod víčkem jsou dvě gumičky a někdy to trochu prosakuje ale já bych to neřešil. Startuji v létě bez sytiče, bez plynu a chytá na cvaknutí. Na STK jsem byl minulý týden a nebyl žádný problém, zkontrolovali čísla, počuměli a to bylo vše. Dodej fotečky. J.C.
A to já bych teda řešil, pokud se jednoho krásnýho dne nechceš koupat v oleji. Taky mi to netěsnilo a pak to celý povyskočilo a následně mi vychrstalo asi 1/2 l oleje. Jednak na mou botu a nohu a taky na kapoty. Musím říct, že 20W50 když je studenej, tak se bezvadně sundává. Navíc vykapává z míst, kam se nedostaneš pěkně dlouho.
Jinak je to teda krasavec jak sviňa.
Upravil tomle1 dne 06.06.2014 07:23
Ahojte, R1150Rko som domov doniesol koncom minuleho roka a moc som ho uz nejazdil. Cez zimu som si dal upravit sedacku na moju prdel a taktiez trebalo novy potah, objednal som kryty hlav od Marselus + som objednal plexi od MRA z deflektorom. Potom sa spravil velky servis -vymena vsetkych naplni,filtrov,sviecky,remen alternatora a samozrejme sa urobili ventili a synchronizacia klapiek. Jazdit som zacal pred 3tyzdnami ,moto je skvela podvozok nema chybu . Co sa spotreby tyka tak zatial som najazdil 3tis.km a spotreba sa pohybuje od 5,1 do 5,8 zalezi jak zato taham ale som spokojny http://zuckero.ra...nes.cz/xxx
cukero přiložený následující obrázek:
Chlapi, chtěl bych se zeptat. Když zapnu blinkry tak se sami asi po patnácti vteřinách vypnou a přišel jsen na to náhodou na křižovatce. Né že by mi to vadilo ale myslel jsem že se to montovalo až na novější motorky. Mám rok 2003 a nevím jestli je to origo a nebo je to nějak předělaný. A ještě kdybych do blinkrů dal ledky fungovalo by to nebo ne. V případě že ne se na to pochopitelně vykašlu. J.C.
Upravil Jara Cimrman dne 30.06.2014 17:22
můj Rockster r.v.2004 vypina sam blinkry po nějaký chvilce jen kdyz jedu trošku rychlejš (ca.60 a víc). Pokud stojim na místě, tak se mi blinkry určitě nevypnou
Měl bych taky jeden dotaz, Jak to mate u Rockstera s páčkou sytiče. Drží vám sama nahoře a nebo padá až dolu?
Mám prosbu. Nemůžu nikde najít foto mé motorky v barevném provedení jaké mám já, to znamená modra-bílá. Mám totiž přední kolo modrý a zadní bile a nevím jestli taková barevná kombinace byla už z fabriky. Díky J.C.
Jara Cimrman přiložený následující obrázek: