becka napsal:
měl sem nějakej čas doma kamarádovo eRko a taky mě moc nesedělo. Myslim, že boxer se hodí spíš k enduru. Kdybych chtěl naháče, tak rozhodně něco živějšího. Měl sem bandita12, to bylo lepší svezení. Boxer je takovej těžkopádnej. Ale je jasny, že každýmu se líbí něco jinýho a vyhovuje něco jinýho. Mě maximálně vyhovuje GS a nehodlám měnit
Svez se na NineT a uvidíš, že se do toho boxer hodí perfektně
Ale s tím Rkem docela souhlasím, je to spíš na pohodovou svižnější jízdu než na nějaký závodění, ale na to je zas boxer ideál.
vlk napsal:
copo - ahoj, prepac ale toto:
....1150 je uz klasika moto, furt radiiiiiiiiiis ..........
vobec ma nenervuje 6, ja to vidim ako jednu z tych pozitivnych zmien voci 11ke, "ktora je len mladsou sestrou" 11,5
tam kde staci 5ka tak jednoducho 6 nedavam. 6 alebo E je prinosom vsade tam kde ides viac menej plynule 80-90km/h a viac
a jemnucko pod plynom kludne dam aj obec 55km/h ak nie je stupanie a za obcou jemnym pridavanim zvysim na cestovatelsku 100vecku/h bez "otravneho" podradenia do 5
.... zvykol by si si
urcite by som si zvykol, ved je to GS este poriadne
Akurat som dnes isiel vymenit jedno gufero vo vidle a co sa nestalo, kupil som velke. V Elite maju chybu na 1100 maju v ponuke velke na nejakeho jogurta. Rano vymenim a upozornim ich na chybu. Nastastie som stare este nevytiahol, zajtra vyletik tak 400-500km
Inak super pracicka vymena, tak na 15 minut jedna vidla aj s nachystanim sa
čau, kolik stojí to gufero? Taky mi to začlo chcát. Už teda musím i doplnit olej
neviem presne kolko, len mi to dali do ruky, raz za mesiac im platim ked poslu fakturu.
Sa mi zda ze nieco okolo 7eur, max 10 za sadu dvoch.
Idem to akurat vymenit a vymenim hned aj olej.
Vymena uplne jednoducha, da sa aj na moto, len trochu menej miesta je na vytiahnutie gufera, ale pojde to. Olej bol ako novy, netrebalo by ho menit. Vymenim tiez, ak je dole vypustacia skrutka. Idem zhodit koleso, zajtra dat novu pneu, tak to pozriem ci zo spodu vytecie.
napln je 10w 470ml do kazdej vidle.
V okuliaroch povolit tusim 14 orech na golu.
Zospodu tutim vidlicovy kluc 22
klzak vytiahnut a je malicky imbus na nom, povolit. Je tam aj malicka gumicka, nestratit. Klzak potom vytiahnut a gufero je zaistene a istiacu vlozku skrutkovacom vytiahnut a vydolovat gufero.
Montaz nazad je jednoducha, vlozit gufero, zaistit, klzak. Klzak zatlacit dole a zaistit ten ibmus. V tlmici bude podtlak tak treba klzak vtiahnut do okuliarov a zaistit maticou. Vytiahnut ide dobre v gumennych rukavicia, v rukach sa mi smykal.
Ako robotka dve vidle na polhodiny.
Bol som pozriet aj gufero podla rozmeru a je uplne ine, tak kup urcite to co je na prilozenom obrazku.
www.elit.cz a vyberaj na 1150GS. Na 1100GS tam maju nejake na jogurta tam v ponuke v rozmere 38x50.....
na rychlo videjko zmastene YouTube Video
copo přiložený následující obrázek:
[64.42Kb]
Upravil copo dne 08.07.2014 23:01
copo@centrum.sk
becka napsal:
měl sem nějakej čas doma kamarádovo eRko a taky mě moc nesedělo. Myslim, že boxer se hodí spíš k enduru. Kdybych chtěl naháče, tak rozhodně něco živějšího. Měl sem bandita12, to bylo lepší svezení. Boxer je takovej těžkopádnej. Ale je jasny, že každýmu se líbí něco jinýho a vyhovuje něco jinýho. Mě maximálně vyhovuje GS a nehodlám měnit
Zajímavý poznatek.Na klikaté okresce potrápím daleko silnější stroje než je eRko a nemyslím si že je těžkopádný.Jak jsi psal každému sedne něco jiného.
becka napsal:
Zajímavý poznatek.Na klikaté okresce potrápím daleko silnější stroje než je eRko a nemyslím si že je těžkopádný.Jak jsi psal každému sedne něco jiného.
starucke 18 rocne GS co mam pekne na zatackach vyjeduje jogurtakov na stuploch a potom si jogurtaci dokazuju daco na rovinke, ale v zatacke znova placu, ze ich endurko obieha
vykon na 1100 je postacujuci. No a po vymene tlmicov za nove, je neskutocne co ten boxer v zatackach stvara
copo@centrum.sk