Motorka opravená, MTB už mám taky tak to jen ráno nabalit a jsem tam jako na motokole Bude kategorie více než 270kg a sjetý silniční gumy???
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ráno v devět kurtuju kolo na motorku a vyrážím směr Tachov, po 1,5hodině cesty se dostavuji na místo startu,
stavím dohromady kolo a stan a kolem poledne se vyrážím najíst někam do tachova- jednoduchý úkol ovšem v celém tachově
není jediná restaurace- nakonec jsem objevil na periferii nějaký hotel kde mě konečně dali najíst.
Nastává okamžik startu- tepová frekvence stoupá a START!!! Ze startu vyrážím na cca 6. místě a za prvním skokem
vidím rozvěšené dva borce. Dvě zlomené klíční kosti,jedny žebra a jeden prst na ruce. Závod je zastaven a o něco později obnovený start.
Opět velmi dobře startuji a jsem na 4.pozici, v první těžké zatáčce vybejkován zbytkem pole za sebou, odkládám a kromě
jedné husqvarny která mě přejela mě okolo předjíždí zbytek pole.V prvním kole sebou **** seknu ještě asi třikrát
a pak už to jde jako po másle ,nabírám tempo předjíždím těžké i lehké a dostávám se do tempa.
V 13.tém kole mě bohužel zbrzdil zadní tlumič který se rozhodl vypovědět službu.Zbylích 7kol tedy odjíždím v značně
pomalejším tempu a na houpacím koni.Cítím se celkem v pohodě a nic mě nebolí a po 20kolech přichází konečně červená vlajka a zajíždím do depa převléknout se
do cyklistického.Koukám že sadílek se teprve svléká a tak se oblékám s o to větší razancí, vyjíždím z depa a šlapu
co to dá,v půlce trati se dozvídám že jsem druhý a Andrej je cca 5min přede mnou.Nasazuji špurt a na posledním checkpointu
už má jen 2minuty náskok,za sebou nikoho dlouho nevidím. Na posledním stoupání vidím Andreje na vrcholu zatímco já jsem pod kopcem,
nahlas si říkám "pivo rozhodne" ,dojíždím do cíle a Andrej cucá první pivo, čekám asi minutu na natočení a zvrhnu ho do sebe, druhé hážu
dovnitř jak brambory do sklepa a dostávám se do vedení. Třetí pivo je však konečná ,dám jeden lok a obrací se mi
kufr- přece se nenechám diskvalifikovat!!! Přijel Poubes a vyexoval dvě piva najednou.Andrej sbírá zbytek sil a dopíjí třetí,
načež se jde vyzvracet, Poubes mocně finišuje ,dopije třetí a jde též vyklopit žaludek, o chvíli později dorážím třetí pivo i
já a pospíchám směrem ke křoví kde si též udělám inventuru celého žaludku. Nakonec tedy z toho bylo až třetí místo.
Na příští rok už vím kde mám rezervy a budu se snažit zlepšit. Podobnou akci určitě doporučím pro každého kdo se chce zocelit na duchu i na těle. Díky za skvělou zábavu
toli přiložený následující obrázek: