SUper věc je Jablotron na SIM kartu, která Ti pošle sms(na několik čísel v případě vniknutí apod.Nevýhodou je, že se musí občas nabít kredit. Já mám v garáži ve zdi daná oka a k těm zamykám moto. Ideální je tažné oko z auto protože je kalené. Dal jsem to do zdi na chemickou kotvu a neurve to ani tank :-). Hlavně je to řešení za pár kaček. Dají se použít i oka která dávají k lešením, když ho ukotvují k baráku.
Co se týče zabezpečení, mám vymyšlený zamykání hlavního stojanu na 1150GS. Zkuste ukrást mašinu když jí nejde sklopit stojan .
Jen to nemám kdy dodělat. Nechci nic navářet na rám, vše by mělo být demontovatelný. Až to bude, dám to sem.
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
campa napsal:
SUper věc je Jablotron na SIM kartu, která Ti pošle sms(na několik čísel v případě vniknutí apod.Nevýhodou je, že se musí občas nabít kredit. Já mám v garáži ve zdi daná oka a k těm zamykám moto. Ideální je tažné oko z auto protože je kalené. Dal jsem to do zdi na chemickou kotvu a neurve to ani tank :-). Hlavně je to řešení za pár kaček. Dají se použít i oka která dávají k lešením, když ho ukotvují k baráku.
Já mám GSM alarm od firmy Flajzar taky na sim. Když mi někdo otevře dveře tak to volá, když někdo vleze oknem tak ho chytne pohybový čidlo a tak volá nebo pošle sms. Jinak používám tarif od O2 Zero. Neplatíš žádný měsíční paušál ani nemusíš nijak dobíjet.
SEK napsal:
Co se týče zabezpečení, mám vymyšlený zamykání hlavního stojanu na 1150GS. Zkuste ukrást mašinu když jí nejde sklopit stojan .
Jen to nemám kdy dodělat. Nechci nic navářet na rám, vše by mělo být demontovatelný. Až to bude, dám to sem.
No pokud máš garáž dostupnou s dodávkou, že se dá zajet k vratům tak by ses asi dost nemile divil.....
Tom
Tak jsem prave objednal toto. Umi to asi vsechno, cena mi prijde OK, firma vypada ze ma velky zazemi a aplikace pro iPhone vypada zajimave.
Akorat jsem objednal drazsi verzi s 3x pohybovym cidlem a mam splachnutou garaz i s barakem. Jsem na to zvedavej.