Bob napsal:
To Fífaěkná čepka.Dovolil jsem si přidat také pár mých kšiltovek.Nosím je dle toho v čem jedu.
Ke správné čepici patří také dobré tričko zde je pár mých k mým radostem.
To Holubb:tvůj odkaz na obrázek je dost trapnej,nevím co ti na pražácích vadí,že se scházíme?...pokud máš nějakej problém napiš do PM.
sem si enom meslel dyž na fóro vo béemvé rozebíráte jak vehulit péro tak be vám ftý praze třeba ty čapky s kokotem pásly na ty vaše kebule...
NO EMILIO TY OSTUDO NEMÁ ČEPICI Tak abys věděl ja jednu pro tebe mám je to speciální edice máš ji u mne až se potkáme tak ti ji slavnostně předám
doufám že to jako úplatek bude dobrý to abys vědě*pissed*l která ta čepka že je nejhezčí
fifa přiložený následující obrázek:
Bob napsal:
To Fífaěkná čepka.Dovolil jsem si přidat také pár mých kšiltovek.Nosím je dle toho v čem jedu.
Ke správné čepici patří také dobré tričko zde je pár mých k mým radostem.
To Holubb:tvůj odkaz na obrázek je dost trapnej,nevím co ti na pražácích vadí,že se scházíme?...pokud máš nějakej problém napiš do PM.
sem si enom meslel dyž na fóro vo béemvé rozebíráte jak vehulit péro tak be vám ftý praze třeba ty čapky s kokotem pásly na ty vaše kebule...
"...tadle sem se naposlet posral dyž sem si honil brk a nachytala mně stará..."
... a kdopak sem dal todleto, Ty moralisto outlocitnej... Taky chuťovka...
Upravil radosek dne 22.10.2008 10:07
a teď copak je tak málo bmw čepic mezi náma tak se nestiď te a ukazujte parádní kousky mě se osobně zamlouvá čepka co nosí ten pes jak ho potkám a tak mu ji seberu pokud teda nekouše je vážně moc dobrá
když ho miluješ není co řešit